15. februāra dienas horoskops – mazliet piebremzē!

AUNS

Nebaidies stāties pretī dažādiem izaicinājumiem. Šodien būs ilgi jābūt ārpus komforta zonas, un viss piederēsies pie lietas. Esi atbildīgs par sevi!

VĒRSIS

Nekrīti panikā, ja kaut kas neizdodas, kā plānots. Būs jādomā par savu rīcību, jo būs sajūta, ka stāvi uz kraujas malas. Un tā arī ir.

DVĪŅI

Tu būsi vienkārši nesatricināms, lai arī kādas provokācijas pret tevi netiktu raidītas. Citus tas pamatīgi nokaitinās, bet tā ir pareizā pieeja.

VĒZIS

Ieceres īstenosies, ja nebeigsi tām ticēt. Tas, ko esi uzbūris prātā, ir pavisam reāls – atliek tikai mēģināt, un tev ir visas iespējas!

LAUVA

Nenokar galvu tikai tādēļ, ka kaut kas sanāca citādāk, nekā bija plānots. Tu esi pareizajā vietā, nevajag par to šaubīties, tikai jāmaina ir mazi sīkumi.

JAUNAVA

Liksies, ka nekā nespēj labot situāciju, bet tās ir muļķības. Centieni novedīs pie rezultāta, klusēšana un roku salikšana klēpī – pie pašpārmetumiem.

SVARI

Izvērtē, kas tev ir vajadzīgs. Jā, svari svārstās uz abām pusēm, tomēr tu zini, ka vidusceļš šoreiz būs tas pareizākais. Dažkārt sevi ir jāizaicina.

Lasi vēl: Kad viņu māja dega, šī māte paveica ko neticami pašaizliedzīgu, lai glābtu bērnu

SKORPIONS

Gribēsi ielīst zemē no kauna, tomēr nevajag, katram var gadīties. Radīsies pārpratumi agrāk neizrunāto lietu dēļ – tagad vismaz iegūsi mācību.

STRĒLNIEKS

Nestreb karstu. Tas, ka esi kaut ko padzirdējis, nenozīmē, ka tā ir taisnība. Šodien noskaidro faktus un tikai tad pievērsies kādai patiesībai.

MEŽĀZIS

Visu dienu pavadīsi tā, it kā īsti nezinātu, kur atrodies. Jā, domas šaudās no vienas lietas pie otras, tomēr tas, ko apkārtējie cenšas tev ieteikt, ir pareizākais.

ŪDENSVĪRS

Nerīkojies tā, kā tev liek, bet tā, kā tu gribi – tas ir galvenais. Tevi šodien nevarēs ievainot – visu dienu saglabāsi savu stāju un pārliecību – tas ir uz labu.

ZIVIS

Ir vērts mazliet ieguldīt un no kaut kā atteikties, lai rezultāts būtu 2x labāks. Tu zini, kas ir jādara, nāksies tikai saņemties un spert biedējošo pirmo soli.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment