15. jūlija dienas horoskops – neizvairies no atbildības!

AUNS Ja pats neprovocēsi cilvēkus, tad arī tevi liks mierā. Šodien vari pateikt “jā” jaunām avantūrām, jo piedzīvojumu meklēšana šobrīd ir tieši laikā.

VĒRSIS Neatsakies no izdevības tikai tāpēc, ka esi nobijies. Tev būs daudz palīgu, tādēļ droši vari riskēt. Atceries vienkārši, ka tev nav, ko zaudēt.

DVĪŅI Neliecies traucēties par citu problēmām, šobrīd tev ir jārisina pašam savas. Jauna vide noņems negatīvās domas, galvenais ir būt kopā ar pareizajiem cilvēkiem.

VĒZIS Necerēti ienākumi, kas uzlabos finansiālo situāciju. Nepārproti to, ko tev saka – pārāk asi reaģēsi un tādēļ arī pārpratīsi. Domā reālistiskāk!

LAUVA Ja tev ļoti ir vajadzīgs kāds cilvēks, tad tev tas viņam ir jāpasaka. Nevajag sēdēt rokas klēpī salikušam, jo ir bail kaut ko pazaudēt – riskē!

JAUNAVA Pārāk liela atpūta sāks tev kaitēt. Ir vajadzīgas fiziskās aktivitātes. Noteikti nepalaid garām iespēju izkustināt visus savus locekļus.

SVARI Šodien neaizraujies ar neveselīgu ēšanu. Izturies pret ķermeni kā pret templi. Neļauj attiecībām nomākt draudzību – tas nespēlēs par labu tev.

SKORPIONS Neceri uz kaut ko lielu, ja pats tajā neesi ielicis pietiekami daudz pūļu. Visu nav iespējams dabūt uzreiz – nāksies šoreiz pagaidīt.

STRĒLNIEKS Kas neriskē, tas nevinnē. Tas tieši attieksies uz tevi. Nevajag pārspīlēt ar atpūšanos, jo vari sastrādāt lietas, ko vēlāk nožēlosi.

MEŽĀZIS Seko līdzi tam, ko dari. Neļauj sev kļūt par cilvēku, kādu pats nevari ciest. Ar attiecībām nekur neteicies – visam nav jānotiek uzreiz.

ŪDENSVĪRS Gribēsies aizbēgt no visa un visiem. Tam par labu nāks atpūta pie dabas mierīgā kompānijā. Klausies savā sirdsbalsī – šodien tai ir daudz, ko teikt.

ZIVIS Neceri uz labu iznākumu, ja pats esi rīkojies nelietīgi. Karma visu šo laiku ir tevi vērojusi, tā kā labāk vien ir vienkārši samierināties ar gaidāmajām sekām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment