15 lietas, ko sievietes principiāli nedara; Apraksts no sieviešu skata punkta

1. Mēs nenākam uz tikšanos laicīgi

Lai tev nerastos  maldinošs iespaids, ka pret šo tikšanos es kaut nedaudz nopietni izturēšos. Vajag taču tevi pamocīt!  

2. Mēs neskūpstāmies ar tevi pirmajā randiņā

Kaut arī kāda starpība: pirmais, otrais, vai simtu pirmais, ne jau matemātikā slēpjas laime…

3. Mēs nestāstām par to, ka mums ir nokrāsoti mati, ka mēs lietojam kontaktlēcas, zobu porcelāna plāksnītes vai arī, ka mums ir silikona implanti krūtīs.

Un vēl jo vairāk netaisāmies sīkāk ar tevi aprunāties par šiem interesantiem faktiem. Ievēroji? Nojauti? Vispareizāk būtu, ja tu saglabātu šī zinātniskā pētījuma rezultātus pie sevis. Profesionālie iluzionisti, zini, arī necieš, kad viņu triku noslēpumi tiek atklāti kādam ievērojamam cilvēku daudzumam.

4. Mēs nepārguļam ar tevi pirmajā randiņā

Te runa ir par to, ka bērnībā esmu pārlasījusies daudz dažādu pasaku, kur pats interesantākais  notiek tieši naktī… Man taču vajag, pirmkārt, likt tev sākumā mani izcīnīt , bet, otrkārt, kas cits tev liks nojaust, ka esmu sieviete ar stingriem morāles principiem?

5. Mēs neienāksim pirmajā reizē pie tevis mājās bez jebkāda iemesla

Izdomā vismaz kaut ko. Piedāvā iedzert kādu unikālu tējas paveidu. Paprasi palīdzēt pārvietot ledusskapi – kaut ko.. Esi radošs!  Man ir nepieciešams vismaz kaut kāds attaisnojums sirdsapziņai.  

6. Mēs tev nezvanām agrāk par 3 dienām pēc randiņa

Pēc idejas, tu esi „dzīvnieks”, protams, ka tev pašam vajadzēja pazvanīt. Tajā pašā vakarā! Sliktākā gadījumā – nākamajā dienā. Un vispār man nevajadzētu bojāt savu manikīru ievadot tavu numuru… Tādēļ, ka pilnīgi nav nekādas saprašanas par to, kādēļ tu nezvani. Ir trīs varianti: a) tu nomiri; b) es tev nepatiku (labāk, lai a) variants); c) tu kautrējies, tāpēc, ka neesi par sevi pārliecināts. Un būtībā ņemšu vērā c) variantu – līdz ar to es tev piezvanīšu. Taču tas notiks ne ātrāk kā pēc 72 stundām pēc mūsu tikšanās reizes – es ar hronometra palīdzību uzņemšu precīzu laiku, jo negribu sevi apkaunot pāragri uzzvanot.

7. Mēs nerunāsim par to, ka tev ir mazs dzimumloceklis

Vismaz līdz tam brīdim, kamēr mēs vēl ceram uz attiecību turpināšanos.  Pēc mūsu domām, tāda atzīšanās – tas ir principā pēdējais, ko var pateikt – tā ir robeža visam. Izmantojot „kodolsprādziena” pogu – būtībā tas ir pēdējais sprādziens pirms pasaules gala. Īpašos gadījumos, mēs varam tev to pateikt nedaudz maigāk, kā, piemēram: „nuu… viņš nav pārāk liels, taču ir ļoti brīnišķīgs!!!”

8. Mēs neatzīsim, ka varam stundām ilgi pētīt bildes, kurās attēloti kaili vīrieši.

 Tādēļ, ka vīriešos man interesē tikai dvēsele, vai tad tu nezināji? Es atšķirībā no daža laba neesmu tāds primitīvs organisms.

9. Mēs nekad nepateiksim: „Dārgais, es nebraukšu šodien ar tevi, jo es nerēķinājos, ka šim banketam būs turpinājums un uzvilku savas iemīļotās, ērtās apakšbiksītes ar dzeltenām pīlītēm. Turklāt, epilācija bikini rajonā arī man tagad liek vēlēties to labāko”

Es labāk izdomātu kaut kādu „murgu” par to, ka šodien es nolēmu tikt skaidrībā par tavām un manām jūtām.  

10. Mēs nenodarbosimies ar seksu neizdvešot ne skaņu

Gribi dzirdēt taisnību? Divreiz dzīvē man, sarunājoties ar vīrieti, bija stipra vēlēšanās kliegt, vaidēt un kunkstēt. Šis vīrietis bija mans stomatologs. Visos citos gadījumos es varētu neizdvest ne skaņas, pat ja man būtu 10 orgasmi pēc kārtas. Vajag taču man kaut kā tevi uzmundrināt! Un vispār – jo vairāk guļamistabā kaislīgu skaņu, jo azartiskāks sekss, bet vai tad no tevis var sagaidīt šos te skaņas efektus? Visu pienākas man darīt.

11. Mēs neciešam, kad tu, velkot nost mūsu apakšbiksītes, atstāj tās karājamies uz vienas kājas

Uzreiz rodas sajūta, ka tu pret mani izturies ne pārāk maigi un tevi interesē tikai viena mana ķermeņa daļa (kaut arī esmu pārliecināta, ka tevi kā interesē vismaz trīs… nē, pat varbūt četras).

12. Mēs divreiz nenodarbosimies ar orālo seksu

Tikai gadījumā, ja tu esi paralizēts pacients un esmu žēlsirdīga medmāsiņa. Visos citos gadījumos žēlsirdība neiedarbosies: man nav tik liela tieksme cilvēkiem sniegt tādu labumu.

13. Mēs neļaujam tev rakņāties pa mūsu drēbēm

 Tev patiktu, ja es attaisītu tavas mašīnas bagāžas nodalījumu un ar azartu rakņātos pa tām mantām, kas tur stāv, pietam tās neapdomāti izmantotu.

14. Mēs nenodarbosimies ar seksu, ja tu tajā brīdī skatīsies pornogrāfisko filmu

 Uzbudināt tevi tajā laikā vajadzētu man nevis tā nepatīkamā zviedru sieviete. Tu vismaz iztēlojies, ka skaties uz mani! Un vispār, tev tūlīt kakls „izgriezīsies” otrādāk, ja tu nekavējoties nebeigsi skatīties…

15. Mums rodas ļoti pretīga sajūta, prasot no tevis naudu

Mēs dodam priekšroku kaut kādiem mājieniem, ko izteikuši mūsu kopējā sarunā. Un tālāk gaidīsim to brīdi, kad tev beidzot „pieleks”.  

 

 Avots: maximonline.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lilliana Ego</cite>

    Konkrēts murgs viss šis raksts.

  • <cite class="fn">Guna</cite>

    Katream punktam ir izņēmumi.

  • <cite class="fn">Nepaliec viens šajā Valentīndienā: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment