16. februāra dienas horoskops – neļauj sev kāpt uz galvas!

1

AUNS Rīts būs diezgan mierīgs, neskatoties uz slēptajām raizēm. Nedomā, ka esi palaidis garām izdevību, tev vēl ir iespēja.

2

VĒRSIS Ātri darījumi šodien izgāzīsies. Nemaksā šodien nevienam naudu, piesargi finanses. Ieteicams mazāk kontaktēties ar svešiniekiem.

3

DVĪŅI Stresaina diena. Izpaudīsies tava kaitinošākā rakstura īpašība. Centies būt pieejams, jo tevi steidzami vajadzēs draugam.

4

VĒZIS Slēptas intrigas kļūs atklātākas. Neuzticies cilvēkiem, kuri nav pazīstami. Visu centies uzturēt harmoniskā līdzsvarā.

5

LAUVA Mazi sarežģījumi attiecībās ar draugiem. Visu dienu nāksies kontrolēt situāciju, citādi viss izies no sliedēm.

6

JAUNAVA Ja sastādīsi dienas plānu, tad viss ritēs raiti. Ja nē – pats vainīgs. Cilvēki neparedzami reaģēs uz tavām darbībām un vārdiem.

7

SVARI Neparedzēti panākumi tev min uz papēžiem. Nečīksti par to, kas ir jāizdara, vienkārši dari un beidz tielēties.

8

SKORPIONS Šodien labas attiecības ar dzīvniekiem, viņi arī tevi nomierinās. Nesatraucies par sīkumiem, viss ir labojams.

9

STRĒLNIEKS Šodien tev nevajadzētu gatavot. Labāk izvēlies ko vienkāršāku. Neignorē draugus un ģimeni, viņiem būsi vajadzīgs.

10

MEŽĀZIS Padomā, pirms iesaisties nezināmās aktivitātēs. Tev jāsāk sevi vairāk sargāt, citādi var būt slikts iznākums.

11

ŪDENSVĪRS Pārtapsi tādā cilvēkā, ko pats neieredzi. Ja vēlies, šodien vari izklaidēties, jo tas te nāks tikai par labu.

12

ZIVIS Piedomā pie tā, kā citi tevi redz no malas. Padomā, vai ir jēga no sevis kaut ko tēlot – esi tu pats un rīkojies pēc labākajiem nodomiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment