16. janvāra dienas horoskops – uzspīdēs veiksme!

AUNS

Nevajag šodien pārspīlēt, jo, kas būs par daudz, tas būs par skādi. Nevajag cilāt gaismā senus notikumus – tie vairs nevienam neinteresē.

VĒRSIS

Izturies savaldīgi, jo daudzi centīsies tevi izvest no pacietības. Tu zini savu taisnību, bet šoreiz strīdēties pretī nevarēsi.

DVĪŅI

Būs viegli pārprast citu teikto, bet nebūtu pareizi uzreiz apvainoties, nenoskaidrojot faktus. Draud iespēja izjukt kādai ļoti tuvai draudzībai.

VĒZIS

Nepalaid garām izklaides, kas tev tiek piedāvātas. Lai arī gribēsi noslēgties, izrādīsies, ka socializācija ar tevi šodien darīs brīnumus.

LAUVA

Dari tikai to, kas tev pašam ir svarīgs – nevajag pakļauties provokācijām. Uzpeldēs kāds tavs sens noslēpums, būs atkal to jācenšas neitralizēt.

JAUNAVA

Neskrien pakaļ tiem cilvēkiem, kuri tev liek to darīt. Tev šodien jābūt pilnīgi neatkarīgam un jāpaļaujas tikai uz saviem spēkiem.

SVARI

Apdomājies vairākas reizes par to, kas tev ir pirmajā un kas – tālākajās vietās. Nedrīksti jaukt prioritātes, jo tas var pamatīgi sagandēt to, ko esi “uzbūvējis”

Lasi vēl: Un kad tu pēdējo reizi darīji kaut ko pirmoreiz? ŠIE cilvēki vēl nesen!

SKORPIONS

Necerēta veiksme, kas sākumā būs likusies kā tīrākā muļķība. Jaunas iepazīšanās ar cilvēkiem, kuri veiks pamatīgas izmaiņas tavā dzīvē.

STRĒLNIEKS

Visiem izdabāt nevarēsi – jāizvēlas tikai pats svarīgākais. Vajadzētu nodoties sportiskām aktivitātēm – tas palīdzēs sakārtot to, kas notiek galvā.

MEŽĀZIS

Nelien tur, kur nevajag – ir lietas, kas nav tava darīšana. Šodiena kopumā būs ļoti pozitīva – apkārt būs tikai paši mīļākie, un varēsi daudz priecāties.

ŪDENSVĪRS

Tas, ko nesen izdarīji, liks tev samaksāt. Lai gan liksies, ka visam tiek pārvilkta melna strīpa, tas ir tikai mazs šķērslis, kas jāpārvar.

ZIVIS

Ja nezini, ko teikt, nesaki neko. Nāksies šodien daudz domāt par to, vai esi rīkojies pareizi – šoreiz citi pieņemt lēmumu nepalīdzēs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment