16. marta dienas horoskops – jāpieņem lēmumi!

AUNS

Šodien cilvēki tev šķitīs neciešami – nevarēsi neko tur padarīt. Gribēsies celt strīdus par mazākajiem sīkumiem, kas var nopietni apdraudēt kādu stipru draudzību.

VĒRSIS

Liksies, ka pilnīgi viss ir tava darīšana, tomēr te nu tu kļūdīsies. Iebāzīsi degunu tur, kur nevajag, kas novedīs pie tā, ka nāksies atbildēt par savu rīcību.

DVĪŅI

Šodien viss, ko darīsi, nāks pretī. Labi, ka tev ir tāds pozitīvs noskaņojums. Paturi prātā, ka uz āru izliktās negācijas tev atpakaļ nāks divtik spēcīgi.

VĒZIS

Tavs prāts tevi ir aizvedis īpatnējā sapņu pasaulē – tas, kas darās galvā, ir tikai centieni aizbēgt no realitātes, rodot mierinājumu. Lai arī ir apjukums, tas tuvākajā laikā pāries.

LAUVA

Kādu cilvēku, ko visu laiku esi nosodījis, ieraudzīsi pavisam citā gaismā. Iespējams, ka šīs attiecības vēl ir saglābjamas, ja izrādīsi iniciatīvu.

JAUNAVA

Visu svarīgo laidīsi gar ausīm (neraksturīgi tev), tomēr iemesls ir acīmredzams. Domas klīst pilnīgi citā virzienā, pienākumi arī uz papēžiem nedzen, tādēļ arī tāds apātisks garastāvoklis.

Lasi vēl: VIDEO: kā bez cukura vai piena pievienošanas mazināt kafijas rūgtumu?

SVARI

Būsi mazliet nokaunējies par savu rīcību, tomēr viss ir labojams. Neieteiktu paļauties uz to, ko citi sola izdarīt, labāk ņemt vadības grožus savās rokās un izdarīt visu, kā pienākas.

SKORPIONS

Tevi gaida labas ziņas. Sākumā varbūt tas šķitīs kā īsts izaicinājums, tomēr sapratīsi notikumu pozitīvo pusi. Nebaidies runāt par neskaidrajām lietām!

STRĒLNIEKS

Tavi labie nodomi šodien nerezultēsies tajā, ko biji plānojis. Būs jāsamierinās ar to, ka visam ir savs laiks un ka šobrīd tev nav, kur steigties.

MEŽĀZIS

Atkodīsi kādu cilvēku, kurš visu laiku tev ir bijis kā liels noslēpums. Laba diena attiecību un draudzību dibināšanai, bet tikai tādā gadījumā, ja tu saņemsies un būsi tu pats.

ŪDENSVĪRS

Šodien ļoti negribēsies rīkoties vienam, tomēr kompāniju atrast būs grūti. Nevajag ieciklēties tikai uz vienu lietu, tev rindā jau ir sakrājušās vairākas, kas jāīsteno – pie darba!

ZIVIS

Sapratīsi, ka ir pienācis laiks piekāpties un cīnīties ar savu pašlepnumu. Tu skaidri redzi situācijas iznākumu un labumu, ko iegūsi – kādēļ gan lai nemēģinātu?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment