16. novembra dienas horoskopi – grūtības izrādīt emocijas

1

AUNS Satiksi cilvēkus, kuri tev dos pamatīgu iedvesmu. Ja domā par saviem patiesajiem nodomiem, ir vērts atskatīties pagātnē.

2

VĒRSIS Lai arī rīta pusē nejutīsies emocionāli stabils, dienas otrā daļa piedāvās ko pozitīvāku. Nesaceries tikai par ātru!

3

DVĪŅI Gribēsi atpūsties, bet tas šoreiz nebūs iespējams. Vairāki traucēkļi, kas radīs sajūtu, ka uz priekšu dodies ar sasietām kājām.

4

VĒZIS Nevajag sev uzkraut tik daudz stresa – ja visu darīsi mierīgi, stress izzudīs. Nāksies saskarties ar slinkiem cilvēkiem.

5

LAUVA Ja tev vajadzīgs, meklē palīdzību. Bailes šodien nebūs svešas, bet to nedrīkstēs izrādīt. Laba diena pirkumiem.

6

JAUNAVA Šodien šķitīs, ka kāds tevi baksta uz priekšu, bet labi vien ir. Pašam motivācijas trūks, būs jāpaļaujas uz citiem.

7

SVARI Būs jāsper ļoti aktīvi soļi, nedrīkstēs apstāties. Liksies, ka ielēksi vilcienā pašā pēdējā brīdī, bet tā būs pareizā izvēle.

8

SKORPIONS Ja ir sakrājušies neizdarīti darbi, pēdējais laiks tam pielikt punktu. Neskaties, ko dara citi, rūpējies un domā par sevi.

9

STRĒLNIEKS Būs diezgan pamatīgs stress – ja nekontrolēsi savas emocijas, būs traki. Iespējami spēcīgi konflikti.

10

MEŽĀZIS Tava autoritāte šodien būs uz jautājuma zīmes. Dari visu, lai to labotu. Izklaides atstās pelnīto ietekmi uz pašsajūtu.

11

ŪDENSVĪRS Negaidītas labas ziņas. Tās tev palīdzēs it visās dzīves jomās, ko arī tev pienācīgi nāksies izmantot. Veiksmi!

12

ZIVIS Izmaiņas ierastajā ikdienā. Tev jāiemācās pielāgoties – nedrīksti atiet no pienākumiem ne uz brīdi. Darbīga, produktīva diena.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment