18. marta dienas horoskops – nebaidies no izaicinājumiem!

AUNS

Šodien beigsies uztraukumi par kādu lietu, kas pēdējā laikā bija saasinājusies. Gadīsies arī pieļaut dažas kļūdas, kurās gribēsies vainot citus, tomēr labāk ir censties sameklēt savu vainu.

VĒRSIS

Šodien tev ir jātver mirklis un jācenšas atviegloti uzelpot. Vajadzīgs kārtīgs miers un atpūta, citādāk pēdējā laika garastāvoklis tevi pilnīgi ir izsitis no sliedēm.

DVĪŅI

Nevarēsi vien beigt priecāties par jaunumiem, ko uzzināsi no tuviniekiem. Pašam sevis būs mazliet žēl, jo liksies, ka pret tevi ir izvirzītas netaisnības. Paskaties uz situāciju no vairākām pusēm!

VĒZIS

Nevarēsi saprast, no kurienes būs radusies šī enerģija. Dienu nedrīksti “izmest miskastē”, tā ir jāizmanto pēc iespējas produktīvāk. Neko nedrīksti sasteigt.

LAUVA

Tas, kas ir bijis pavisam tuvu, pēkšņi būs aizgājis tālu prom, tikai tagad spēsi to patiesi novērtēt, bet diemžēl ir jau par vēlu. Neļauj sev nodoties skumjām, nedrīksti šodien būt viens.

JAUNAVA

Būs jāpiedod tiem cilvēkiem, kuriem nevēlēsies piedot, lai vienkārši iestātos miers. Mājās valdīs patīkama atmosfēra un pārmaiņas būs acīmredzamas – negribēsies nemaz nekur iet, un tas ir labi.

Lasi vēl: Vienreizēji noslēpumi par it kā parastām lietām, ar kurām saskaramies ikdienā

SVARI

Trīs reizes apdomā lēmumu, ko vēlies pieņemt. Apkārt būs cilvēki, kuri gribēs tikai tā, kā tev ir labāk, tādēļ centies viņos ieklausīties, lai neaizietu neceļos.

SKORPIONS

Mazliet grauzīs sirdsapziņa un to gribēsies mainīt. Pareizie lēmumi nāks pareizajā laikā, šodien neko nevajag uzspiest, jo nebūsi savā ādā – labāk atsakies no visa nopietnā, kas var ietekmēt nākamās dienas.

STRĒLNIEKS

Jutīsies mazliet sašļucis, bet ir arī jāpārdzīvo tādas dienas. Vislabāk šo dienu ir pavadīt mājās, mierīgā atmosfērā, kas neradīs liekus uztraukumus – ir vajadzīgs laiks, lai apdomātos.

MEŽĀZIS

Sapratīsi, ka esi aizracies mazliet par dziļu. Uzzināsi lietas, ko labāk būtu nezināt, lai vieglāk būtu dzīvot. Tagad būs jācenšas sevi savest kārtībā un jānoskaņojas uz pozitīvo.

ŪDENSVĪRS

Būsi palaidis vaļā kādu cilvēku, kuram tavā dzīvē bija vieta. Mocīsies mazos sirdsapziņas pārmetumos, bet ar savu lēmumu būs jāsadzīvo – šoreiz nekas nebūs atpakaļ pagriežams.

ZIVIS

Uzticies saviem instinktiem, jo tie šodien tevi nepievils. Ja domā, ka to nevajag darīt, tad nedari. Ja domā, ka ir jārīkojas, tad krīti šajā jaunajā dzīvē ar visām četrām un tā pamatīgi ātri!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment