18. oktobra dienas horoskops – enerģijas pieplūdums!

1

AUNS Aktīvu kontaktu diena. Laiku šodien neizdotos izniekot pat tad, ja tu ļoti censtos. Nejaucies citiem romantiskiem pāriem pa vidu!

2

VĒRSIS Tava finansiālā situācija manāmi uzlabosies. Jo vairāk darīsi, jo vairāk iegūsi. Neuztraucies par sīkumiem pirms laika.

3

DVĪŅI Šodien būsi enerģisks, atjautīgs, bet arī viegli aizkaitināms. Viss šodien būs atkarīgs no tavas neatkarības. Pacenties sevi kontrolēt.

4

VĒZIS Praktiski viss būs atkarīgs no tā, kā mācēsi kontaktēties ar citiem cilvēkiem. Citāds komunikācijas stils – tas nebūs atkarīgs no tavas personības

5

LAUVA Ļoti daudz negaidītu notikumu. Iespējams iemīlēties draugā, kuru jau sen pazīsti – tāda, ar kuru pat nekad neesi gribējis flirtēt.

6

JAUNAVA Atceries, ka vairāk šodien sasniegsi, ja rīkosies vienatnē. Tomēr saglabā kontaktu ar ārpasauli visas dienas garumā.

7

SVARI Lieliska diena kādam mazam ceļojumam. Labas komunikācijas spējas, kas piesaistīs svarīgus cilvēkus. Nebēdz no problēmām!

8

SKORPIONS Ļoti piesaistīs pretējais dzimums. Un saņemsi arī to pašu atpakaļ. Tikai šodien nav ieteicams ar to aizrauties par daudz.

9

STRĒLNIEKS Savu autoitāti nav ieteicams uzspiest citiem. Labāk paturi savas domas pie sevis. Vairāk atvērtības un prieka no tevis nenāks par ļaunu.

10

MEŽĀZIS Nevēlēsies darīt neko, kas ir garlaicīgs. Šodien tev ir aktīvā, enerģiskā diena – parūpējies par to, ka kārtīgi to izbaudīsi.

11

ŪDENSVĪRS Tuvo cilvēku domas tevi sāk interesēt arvien vairāk. Pārāk daudz domāsi par to, ko citi par tevi domā – labāk nomierinies.

12

ZIVIS Neko nopietnu šodien negribēsies darīt. Mierīga atpūta un patīkamas emocionālas sarunas šodien tev būs tieši laikā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment