2. janvāra dienas horoskops – vajadzēs saņemties!

1

AUNS

Vajadzēs mazliet piebremzēt ar saviem plāniem. Citiem tie šķitīs muļķīgi, bet, ja tomēr noticēsi pats sev, viss vēl var izdoties.

2

VĒRSIS

Šķitīs, ka esi izsūknējis sev visus spēkus. Enerģiju ļoti vajadzētu papildināt, ko lieliski varēsi panākt ar sporta palīdzību.

3

DVĪŅI

Nevajag domāt, ka tev neizdosies. Domām šodien tev būs ļoti liels spēks, tādēļ praktiski notiks tas, ko tu domāsi.

4

VĒZIS

Koncentrējies uz labo, lai arī cik bēdīgi pēdējā laikā nebūtu. Esi pārāk daudz sadomājies to, kā nemaz nav. Ievelc elpu un padomā loģiski!

5

LAUVA

Tevi šodien neviens nevarēs dabūt rokās. Aizņemta diena, kad neatliks laika pašam sev. Vakarā dari visu, lai varētu atpūtināt prātu.

6

JAUNAVA

Tev būs ļoti liels spēks attiecībā pret citiem, varēsi panākt gandrīz vai jebko. Neizmanto to ļauniem mērķiem, jo karma skatās.

7

SVARI

Ja ticēsi labajam sevī, viss norisināsies pareizi. Nevajag rīkoties pretēji tam, ko tu vēlies. Tā tu sevi iedzīsi vēl lielākā bedrē.

Lasi vēl: Viņam apriebās komentāri par “briesmīgo 2016” – puisis uzskaita visas labās lietas, kas atgadījušās!

8

SKORPIONS

Nevajag sūdzēties par sīkumiem. Pašam būs grūti sadzīvot ar sevi, tādēļ šodien nevajadzētu iesaistīties stresainās nodarbēs.

9

STRĒLNIEKS

Liksies, ka tiešām ir jaunas dzīves sākums. Liksies, ka mainījies ir praktiski viss. Galvenais, ka esi beidzot uz pareizās takas –  tā tik turpināt!

10

MEŽĀZIS

Tev nevienam nav jāatskaitās, vari pats pieņemts savus lēmumus. Mazliet gribēsies pakavēties pagātnē, bet nedari to pārāk ilgi!

11

ŪDENSVĪRS

Ļoti kaitinās cilvēki, kuri tevi nepaklausīs. Tomēr tev jāsaprot, ka tev vienmēr nav taisnība. Centies mazliet savākties.

12

ZIVIS

Gribēsies pieņemt pareizus lēmumus, neskatoties uz to, kas notiek apkārt. Domā vairāk ar galvu, citādāk vēlāk jau būs par vēlu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment