2. marta dienas horoskops – nevajag pārpūlēties!

AUNS

Šodien nekur nevari steigties, jo pareizās atbildes nāks ar laiku. Uztrauks lietas, ko neesi padarījis līdz galam, tādēļ nāksies pacīnīties un patīkamās nodarbes atlikt.

VĒRSIS 

Nelien citu darīšanās. Lai arī gribi palīdzēt, cilvēki to interpretēs nepareizi. Uzticies tikai tiem, kuriem vienmēr esi varējis uzticēties – tā tu sevi pasargāsi no nepatikšanām.

DVĪŅI

Labs nāk ar gaidīšanu, ne? Un šodien ir tā sagaidīšanas diena. Tavs ieguldītais darbs beidzot atmaksāsies, un nevarēsi par to beigt priecāties – ne visam vienmēr jābūt graudā.

VĒZIS

Ļoti veiksmīgi atkodīsi cilvēkus, kuri pret tevi nav patiesi. Būs jāzina, kā pareizi komunicēt, lai vēlāk no tā sev varētu gūt lielāko labumu.

LAUVA

Ar kritisku aci skatīsies uz cilvēkiem, kuri soļo tev nopakaļ. Tev šajā ziņā jābūt skolotājam, tādēļ nedrīksti izturēties pārāk augstprātīgi.

JAUNAVA

Galvā nāks dažādas domas, kas mazliet traucēs normāli funkcionēt. Šodien vakarā vajag pavadīt pēc iespējas kvalitatīvāku laiku – ieplāno to savlaicīgi.

SVARI

Apdomā vairākus soļus, ko grasies turpmāk spert. Ir iemesls tam, kas šobrīd notiek tavā dzīvē – tu labi spēj uztvert zīmes, tikai būtu sevi jānoskaņo uz pareizu rīcību.

Lasi vēl: Vecāki bija šokēti, ieraugot, kā skolotāji soda bērnus!

SKORPIONS

Nepatika pret citiem būs ļoti labi redzama, tāpēc pēc iespējas centies to apslāpēt. Māksies virsū dīvainas domas par pagātni, bet tajās pārāk nevajadzētu klausīties.

STRĒLNIEKS

Izlem skaidri un tikai tad runā par to. Tukši solījumi šodien var sabojāt attiecības, un tas nav tas, ko tu vēlies. Ieturi distanci, centies būt labāks pats par sevi.

MEŽĀZIS

Šodien būs jāsaņem drosme, lai izdarītu to, ko esi apsolījis. Stāsies vairāku izaicinājumu priekšā, kas no tevis prasīs lielu atdevi. Neskati vīru pēc cepures!

ŪDENSVĪRS

Tavā dzīvē ienāks kāds konkurents, ar kuru nebūs viegli tikt galā. Jāsaņemas visa drosme un spēks, lai varētu pierādīt savu autoritāti – domā, izdosies?

ZIVIS

Nezināsi, kur lai īsti sper savu kāju. Šķitīs, ka ir vairāki pareizie varianti, tikai būs grūti izlemt. Ļoti labus padomus šodien dos gudri draugi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment