2. novembra dienas horoskops – dodies pa jau zināmiem ceļiem!

AUNS Būs mazas problēmas, kas ir saistītas ar organizāciju – kaut kas izies no sliedēm, tādēļ liksies, ka viss ir nobrucis, tomēr padoties nedrīkst!

VĒRSIS Šodien tu negribēsi izrādīt savas patiesās emocijas – patiesībā ir pat ietiecams tās apslēpt, būs cilvēki ar ļaunprātīgiem nodomiem.

DVĪŅI Nāksies nostiprināt savu autoritāti. Citi apšaubīs tavu kompetenci darīt savu darbu, tādēļ nāksies pierādīt sevi.

VĒZIS Šodienas sarunas nebūs pārāk produktīvas, jo nāksies runāt ar neapdomīgākiem cilvēkiem. Nāksies izciest sodu par to, ko esi izdarījis.

LAUVA Nevajag tik ļoti sevi dievināt – paskaties uz sevi no malas un tad padomā, kādēļ tā izturies pret citiem cilvēkiem.

JAUNAVA Nenogurdināma vēlme sevi pilnveidot. Būs daudz piedāvājumu no spontānākajiem draugiem – centies tajos iesaistīties.

SVARI Nedomā pārāk daudz par lietām, kas vairs tevi neskar. Vienreiz izšķiries par pēc tavām domām labāko lēmumu un kusties tālāk.

Lasi vēl: Ko par tavu veselību liecina mēnesis, kurā esi dzimis

SKORPIONS Nedomā tikai ar vienu vietu. Ja mazliet atvērsies, iepazīsi tādas cilvēku īpašības, par kurām tev nebija ne mazākās nojausmas.

STRĒLNIEKS Visi negrib tevi sāpināt – tas tev ir jāaizmirst. Uzradīsies ļoti vilinošs piedāvājums, kas atvērs durvis uz citu pasauli.

MEŽĀZIS Tev apkārt būs daudz labu cilvēku, kuriem veltīt savu laiku. Neesi pamanījis, ka tu tevi kāds met acis!

ŪDENSVĪRS Nepārvarama tieksme būt uzmanības centrā. Tu šodien no cilvēkiem prasīsi vairāk, nekā viņi var dot, varbūt mazliet piebremzē.

ZIVIS Nevajag atdarināt citus cilvēkus, ir laiks kļūt unikālam, citādāk citi jau skatās uz tevi ar šķību aci. Un, tā kā tev nav vienalga, ko par tevi domāt, saņemies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment