20 gadu vecumā daudzi LIEKI uztraucas par ŠĪM lietām – īpaši #3

#1 Uztraukšanās par partnera atrašanu

Neuztraucies, ja esi savos 20-tajos gados un vēl joprojām sēdi aplikācijā Tinder. Izbaudi savus meklējumus un brīva cilvēka dzīvi. Tavas iespējas atrast īsto dzīves mīlestību var pavērties arī tikai 30-tajos un 40-tajos gados – šajā laikā tava karjera, emocijas un pat hormoni ir perfektā stāvoklī, lai atrastu īsto un vienīgo dzīvesbiedru. 

#2 Tavas mantības izmērs

45% vīriešu nav apmierināti ar savas mantības izmēru – vīrieši parasti uztraucas par to, ja viņiem sava mantība šķiet par mazu, tomēr turpretī 89% sieviešu vīrieša draudziņa izmērs ir vienaldzīgs.

Kādā citā pētījumā sievietes vīrieša mantības garumu ir nostādījušas kā nenozīmīgāko faktoru attiecību veidošanā. 

#3 Darba pazaudēšana

Vīrieši, kuri uztraucas par darba pazaudēšanu, ir daudz nervozāki, tādēļ arī daudz neveselīgāki un uzņēmīgāki pret slimībām. 

Pat ja jūti, ka tevi, iespējams, atlaidīs, centies par to tik ļoti nesatraukties, tev vēl visa dzīve ir priekšā.

#4 Tavi ienākumi

“Laimi par naudu nenopirksi” – tas izklausās naivi. Tomēr pētījumos, kas skar saistību starp laimi un naudu, tomēr dominē vecais, labais teiciens.

Prinstonas universitātes pētījums noskaidroja, ka ienākumi nepadara vīrieti laimīgāku, ja vien tie nav 75 000 dolāru (89 000 eiro) gadā. Līdz šādai atzīmei ienākumi vīrieti nepadara laimīgāku.

Svarīgi ir tikai darīt tās lietas, kas tevi dara laimīgu. Vēl ir priekšā visa dzīve, lai nopelnītu savu pirmo miljonu, tādēļ šobrīd uztraukties nav nekādas jēgas.

#5 Tava gatavība kļūt par tēvu

Tu neesi gatavs. Neviens vīrietis nav. Pat visentuziastiskākie topošie tēvi nav līdz galam gatavi.

Tavi vecāki, kad dzemdēja tevi, noteikti arī nezināja, ko viņi dara, tomēr tu taču izdevies diezgan normāls, ne? Nav parāk jāuztraucas par to, ka tev šķiet, ka neesi gatavs, viss norisināsies dabiski.

Avots: menshealth.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment