20. janvāra dienas horoskops – netēlo!

AUNS

Tev nav jāpakļaujas citu iegribām, rīkojies pēc sava prāta. Tikai nešauj pār savu strīpu, nospraud pats savas robežas.

VĒRSIS

Būs jāatbild par savu rīcību, kas liks visu pārdomāt. Ietiepību noliec malā un šodien pamēģini nebūt egoists – mīļā miera labad.

DVĪŅI

Visu citu lietas šķitīs daudz vilinošākas par savām. Nevajag skaust, jo tas var atnest nelaimi otram. Esi tu pats, nevajag censties līdzināties.

VĒZIS

Būs tik daudz, ko teikt, bet nekas nenāks pār lūpām. Būs grūti saņemties teikt to, kas ir sakrājies, bet apstākļi diemžēl piespiedīs to darīt.

LAUVA

Nekreņķējies par mazu neizdošanos. Tev šodien ir jābūt ļoti spēcīgam, lai tiktu galā ar nelabvēļiem – viņi centīsies tev uzbrukt.

JAUNAVA

Kādam ļoti vajadzēs tavu atbalstu. Lai arī neesi labākais padomdevējs, būs jāsaņemas un jābūt stiprajam plecam, uz kura izraudāties.

SVARI

Tev šodien skaidri ir jāzina, ko tu vēlies, citādāk ar savu nezināšanu kādu sadusmosi. Darba lietas jākārto laicīgi!

Lasi vēl: Stāsts, kura dēļ vēl trīs dienas smējos. Pastāstīju draugiem – tie arī gar zemi!

SKORPIONS

Ieskriesies, bet nezināsi, ko ar to visu darīt pēc tam. Nestājies ceļā cilvēkiem, kuri tev jau sen bija jāaizmirst – tā būs vieglāk pašam.

STRĒLNIEKS

Labas lietas nenotik uzreiz, būs jāpagaida, līdz atvērsies tavi laimes vārti. Ir vērts pakavēties atmiņās, tā varēsi uzkrāt spēkus.

MEŽĀZIS

Nepārmet cilvēkiem to, kādi viņi ir. Visi mainās, un ar to ir jārēķinas. Tu jau redzēji, ka tā notiks, tādēļ pārāk lielam šokam tev nevajadzētu būt.

ŪDENSVĪRS

Neprasi padomu, ja tik un tā rīkosies pats pēc saviem ieskatiem. Šodien nevienu nevajag kaitināt, jo cilvēki tevi īsti nesapratīs.

ZIVIS

Tas, kas notiek, nav uz labu, lai arī tā liekas. Kaut kas steidzami ir jāmaina, un tu zini – kas. Vienkārši jāsaņem dūša un uz priekšu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment