20. jūlija dienas horoskops – pozitīvo iespaidu diena!

1

AUNS Visu nav iespējams paspēt izdarīt vienā dienā, tādēļ nebaidies atvilkt elpu. Domā par savu veselību un tikai tad par lielajām iecerēm

2

VĒRSIS Ja nespēj pieņemt lēmumu, tad konsultējies ar saviem tuvākajiem. Šodien nepārpūlies, jo rītdienai būs vajadzīgi spēki.

3

DVĪŅI Viss nav zelts, kas spīd. Piebremzē šodien ar pārdrošību- tas neatmaksāsies. Šodien smaidi daudz – tas radīts par Tevi pozitīvāku iespaidu

4

VĒZIS Ieteicams šodien slinkot līdz pēdējam- jāsarga veselība. Vakarā vari ieplānot ko romantisku un tādu, kas piepildīs ar prieku.

5

LAUVA Neraizējies, pirms nezini visus faktus. Tev šobrīd uztraukums ir vismazāk vajadzīgs. Nodarbojies šodien ar ikdienišķām lietām.

6

JAUNAVA Mazliet gribēsies kavēties atmiņās-varbūt tas pat ir vajadzīgs. Visam ir vajadzīgs laiks, un laiks arī dziedē visas rētas.

7

SVARI Tev jādomā par to, ko runā- kāds var noklausīties un tā tas nonāks līdz nepareizajām ausīm. Nenosodi citus, kad pats neesi zelta gabaliņš.

8

SKORPIONS Neaizraujies šodien – gribēsies būt vairākās vietās vienlaicīgi, bet tas nav iespējams. Esi tur, kur sirsniņa velk visvairāk.

9

STRĒLNIEKS Neviens nav teicis, ka dzīve ir rožu dārzs – šodien būs jāsaskaras ar ērkšķīšiem. Mīlestības tēmu šodien skar tikai tā maigi.

10

MEŽĀZIS Ja sāc justies tā, it kā Tevi izmantotu, momentā pārstāj darīt to, kas liek tā justies. Šodien Tev būs pietiekami daudz spēka visam!

11

ŪDENSVĪRS Šodien gribēsies līst neizdibināmos ūdeņos- vajag taču piedzīvojumus, ne? Atvēli laiku kārtīgai sporta stundai.

12

ZIVIS Domā par savu veselību- dzer daudz tējas un vitamīnus. Neaizmirsti par savām vērtībām – tās ir zem kaut kā paslēpušās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment