21. novembra dienas horoskops – ir labāk, nekā tu domā!

1

AUNS Nepaļaujies uz saviem plāniem, jo šodien tie nestrādās. Atceries par to, ko esi solījis, to nedrīkst palaist garām un aizmirst.

2

VĒRSIS Vairākas lietas vienlaicīgi darīt nav jēgas. Domā, ko pats esi sadarījis, pašam būs ar to jātiek galā – samierinies ar sekām.

3

DVĪŅI Domā par to, kā izskaties citu acīs. Nevajag sevi žēlot, lai arī kā to gribētos. Liksies, ka visi ir pret tevi, bet tā nebūt nav.

4

VĒZIS Šodien nez kāpēc garastāvoklis būs tik labs, cik nu vien labs var būt šādā situācijā. Mazas lietas tevi šodien iepriecinās- gaidi.

 5

LAUVA Varbūt tev ir laiks domāt par veselīgāku dzīvesveidu- vairāk tieši par ēdienkarti. Konsultējies ar kādu zinātāju, ne internetu.

 6

JAUNAVA Tu zini, kur atrodas tas, ko tu vēlies un vienmēr esi meklējis. Ja kaut kur rodas dīvainas sāpes, apmeklē ārstu

 7

SVARI Tev vajag nopirkt ko jaunu – kaut vai kaut ko mazu, bet paliekošu. Novieto to redzamā vietā istabā un ļauj tam mainīt tavu dzīvi.

 8

SKORPIONS Nesmejies par citu neveiksmēm – šodien tas īpaši tev var atspēlēties. Atceries par solītajām lietām- laiks sākt tās pildīt.

 9

STRĒLNIEKS Nelec augstāk par savu galvu – mērķi ir lieli, bet tev jāizdomā, cik no tā visa vispār ir iespējams izdarīt, citādāk nāksies vilties.

 10

MEŽĀZIS Šodien vienkārši- dari, dari, dari un dari! Neko citu tev nevaru teikt. Enerģija būs, veiksme ar uz katra stūra, bet nāksies censties.

 11

ŪDENSVĪRS Ja brīnies par to, kas tagad notiek, paraugies uz pagātni- tur ir atbilde..vismaz uz jautājumu “kāpēc”. Izdari šodien ko labu!

 12

ZIVIS Laiks jau tagad domāt par mēneša izdevumiem- tie mazliet klibos un nauda būs jāmeklē. Neapbēdini citus- tas atspēlēsies.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment