22. janvāra dienas horoskops – centība atmaksāsies!

AUNS

Pārstāj sevi šaustīt par to, kas ir noticis – mainīt tik un tā to nevar. Vairāk būs jāpastāv par savām vēlmēm, jāuzņemas atbildība.

VĒRSIS

Ja tik daudz uztrauksies, jutīsies ļoti nelaimīgs. Šodien jācenšas atbrīvoties, atslābināties un pieiet visam ar vēsu prātu – kaut vai ar jogas palīdzību.

DVĪŅI

Ja necienīsi citus cilvēkus, viņi tāpat attieksies pret tevi. Šodien īsti nebūsi savā ādā, bet līdzcilvēki palīdzēs tev šo dienu pārciest.

VĒZIS

Nepaliec neviena ēnā, lai arī kā to gribēsies. Ja zini, ka vari, tad izdari, citādāk pašam pēc tam nāksies mocīties sirdsapziņā.

LAUVA

Šodien gribēsies izdarīt daudz vairāk, nekā ir paredzēts. Dabūsi kā ar bomi pa galvu – pēkšņi sapratīsi to, par ko jau labu laiku esi šaubījies.

JAUNAVA

Netraucēti varēsi nodoties savām darīšanām, nedomājot par citiem. Vakarā blakus būs vajadzīgi cilvēki, kuri spēs tevi nomierināt.

SVARI

Apdomā labi, ko tu dari. Dažkārt neapdomība rezultējas daudz bēdīgākās sekās, nekā tu esi paredzējis – pie tā šodien kārtīgi jāpiedomā.

Lasi vēl: Stāsts, kura dēļ vēl trīs dienas smējos. Pastāstīju draugiem – tie arī gar zemi!

SKORPIONS

Sametīsies mazliet skumji ap sirdi, bet tu jau zini, kā tikt no šīs sajūtas vaļā. Nepacietībai šodien nebūs vietas, jo viss tiešām notiks ļoti lēni.

STRĒLNIEKS

Apdomība nenāktu par ļaunu. Sagaidīsi jaunumus, kas pamatīgi iepriecinās. Šodien būsi tādā romantiskā noskaņojumā – kādēļ gan šo sajūtu neizmantot?

MEŽĀZIS

Nedomā pārāk daudz, tā var aizdomāties par tālu. Kādam būs vajadzīga tava palīdzība, noteikti to neatsaki, lai vēlāk tev būtu, kam prasīt padomu.

ŪDENSVĪRS

Visas dienas garumā tevi pavadīs šaubas. Nezināsi, uz kuru pusi svērties. Nu, būs vien jāseko intuīcijai un jāšauj mērķī ar aizsietām acīm.

ZIVIS

Šodien tevi ļoti kaitinās neizlēmīgi cilvēki – un tādi būs gandrīz uz katra stūra. Padomā par citiem, un tikai tad izlem, kas ir vajadzīgs tev.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment