22.marta dienas horoskops – gaidāmi jauni pavērsieni!

1

AUNS Šī diena Tev pavērs jaunas iespējas- tas Tev palīdzēs atmest visas šaubas. Katrs piedzīvojums šodien beigsies labi!

2

VĒRSIS Aizmirsti par stereotipiem- atrodi sevī spēku, lai mainītu kaut ko savā dzīvē. Arī jauns izskats nesīs labākas pārmaiņas.

3

DVĪŅI Šodien pirmo lomu spēlēs draudzība, bet būsi pārāk naivs un uzticīgs. Tuvākais Tev šodien nestāstīs visu taisnību- piesargies!

4

VĒZIS Būs aizņemta diena, jo veltīsi šodien visu sevi tam, ko biji iekavējis. Nāksies saskarties ar neparastiem notikumiem.

5

LAUVA Šodien ievēlies vēlēšanos- tā piepildīsies. Pavadi vairāk laika ar mīļajiem. Unikālajās idejās ieteicams dalīties ar citiem.

6

JAUNAVA Tev viss šodien kritīs pie kājām. Jauni pavērsieni dzīvē un ikdienā. Diena, kas būs pārpildīta ar prieku!

7

SVARI Kopumā diena būs pozitīva. Tevi uz ceļa gaida jauni pavērsieni. Domā par sevi un savu attieksmi- jākļūst mazliet neatkarīgākam!

8

SKORPIONS Ļoti laba diena jauniem pirkumiem. Nāksies pašam pieņemt lēmumus, jo nebūtu labi paļauties šodien uz citu viedokli.

9

STRĒLNIEKS Tev jānoskaidro, vai to, ko dari, tiešām vēlies, citādāk vienkārši izniekosi laiku. Vairāk būs jāklausās nekā jārunā.

10

MEŽĀZIS Šodien gribēsies būt romantiskam, un tas arī diezgan labi izdosies. Izmēģini jaunas idejas virtuvē – būs labi rezultāti.

11

ŪDENSVĪRS Ja esi noguris, šodien ir laiks, lai parūpētos par sevi un atpūstos. Nesaki “nē” jauniem, interesantiem piedzīvojumiem!

12

ZIVIS Neesi pilnīgi pārliecināts par to, ko dari. Necenties labāk apmuļķot sevi- tas aizvedīs uz nepareizo pusi. Dari tikai to, ko spēj!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment