22. novembra dienas horoskops – mazliet pacenties!

AUNS

1

Nāksies tikt galā ar mazām grūtībām, ko tev būs sagādājuši citi. Šodien svarīgi ir nezaudēt pacietību un censties saglabāt mieru.

VĒRSIS

2

Domā šodien sākumā par citiem un tikai tad par sevi. Atceries, ka visu uz šodienu nevari ieplānot, jāizvēlas svarīgākais.

DVĪŅI

3

Nestājies pretī cilvēkiem, kuriem nespēj uzvarēt. Gribēsi riskēt, bet tas nebeigsies labi, tādēļ ieteicams padomāt ar galvu.

VĒZIS

4

Domāsi, ka zini labāk par citiem, tomēr šoreiz tā nebūs. Centies pārāk daudz neuzspiest savu viedokli un ieklausies tajā, kas ir sakāms citiem.

LAUVA

5

Šodien būsi ļoti noguris – daudz pārdzīvojumu un darbu. Vēlams uzturēt labu kontaktu ar visiem, citādāk vari iekulties nepatikšanās.

JAUNAVA

6

Varēsi demonstrēt savu talantu – citi cilvēki to ļoti novērtēs. Neskrien pa priekšu laikam un samierinies ar to, kas notiek tagad.

SVARI

7

Romantiskajās attiecībās pieļausi kādu kļūdu. Apdomājies par to, cik tev svarīga ir kāda draudzība – vai ir vērts ar to riskēt?

Lasi vēl: Ielu fotogrāfs atrada cilvēkus no 30 gadus veciem attēliem, lai uzņemtu tos vēlreiz; Pārsteidzoši rezultāti!

SKORPIONS

8

Šodien tu naudu negribēsi žēlot, tomēr padomā ar galvu, pirms kaut ko pērc – ir vērts sastādāk naudas grafiku.

STRĒLNIEKS

9

Centies pārāk daudz nedomāt par pagātni, jo priekšā stāvēs jauna, vilinoša iespēja. Nepalaid to garām, jo nākamā ir patālu.

MEŽĀZIS

10

Gribēsi visiem parādīt, kur ir tava vieta. Ja kāds centīsies traucēt tavu laimi, sadosi pēc nopelniem – šodien tā ir pareiza pieeja.

ŪDENSVĪRS

11

Ar finansiālām lietām šodien nevajag darboties, jo būsi aizmāršīgs. Nesatraucies pirms laika – vēl taču nekad nav noticis!

ZIVIS

12

Vajadzēs atrast kādu vietu, kur nomierināties. Cilvēki tevi neliks mierā, būs jāmēģina strādāt lielā drūzmā un skaļumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment