23. janvāra dienas horoskops – drūmajā ikdienā iespīdēs saules stars!

AUNS

Šodien skaidrā gaismā ieraudzīsi cilvēkus, kuri pret tevi nav bijuši patiesi. Mazliet nāksies vilties, bet pienākumi novērsīs domas.

VĒRSIS

Būs patiesības, kuras grūti pieņemt, bet jāpieņem, jo mainīt neko nevar. Centies uz visu tik asi nereaģēt, lai arī emocijas būs sakāpinātas.

DVĪŅI

Būs vērts atvērties cilvēkiem – šodien tādu sastapsi, varēsi viņam uzticēties pilnībā. Vairāk piedomā pie tā, kā izskaties no malas.

VĒZIS

Lai arī nebūs tas labākais garastāvoklis, mazie prieciņi dienu padarīs labu. Ja gribi pieņemt kādu lēmumu, apspried to ar visām iesaistītajām pusēm!

LAUVA

Galvā būs negantas domiņas, bet ne visam, kas notiek prātā, ir jārealizējas. Sevi būs pamatīgi jātur rāmjos, ja negribi vēlāk nepatikšanas.

JAUNAVA

Gribēsies visu padarīt mazsvarīgu un sevi nostādīt pirmajā vietā. Atmetīsi ar roku vairākām lietām, kas jau kādu laiku ir traucējušas dzīvot.

SVARI

Savās rokās būs jānes diezgan liela atbildība, ko nemaz tā ļoti negribēsies uzņemties. Pēdējā laika notikumi ir devuši zīmes par to, kā ir jārīkojas – ņem tās vērā!

Lasi vēl: Tu nespēsi noticēt, kāda iemesla dēļ šis vīrietis tika atlaists no darba – necilvēcība!

SKORPIONS

Atvainojies tiem, kuriem jūties to parādā. Būs jāpārkāpj pāri savam lepnumam un citi jāpadara svarīgāki par sevi – tas būs tikai uz labu.

STRĒLNIEKS

Mazliet nāksies nožēlot to, kas visu laiku “vandās” pa galvu. Šodien nevajag ciest klusu – jārunā tieša valoda bez nekādiem aplinkiem.

MEŽĀZIS

Nāksies censties tik ļoti, cik vien varēs, citādāk neizdosies. Šodien visa pamatā būs smaga strādāšana, lai tu varētu justies pilnvērtīgs.

ŪDENSVĪRS

Nevajag apbēdināt citus tikai tāpēc, ka pašam nav īsti labi. Savas emocijas nāksies paturēt pie sevis arī tādēļ, lai citiem neparādītu savu vājumu.

ZIVIS

Nesaorganizētas lietas liks par sevi manīt. Šodienā būs diezgan daudz stresa – nāksies nopūlēties, lai tevi nevainotu neveiksmēs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment