23. janvāra dienas horoskops – viss nokārtosies!

1

AUNS Tevi šodien ļoti ātri aizraus jaunas lietas – metīsies visā iekšā ar pilnīgu atdevi. Izvairies no sarežģītiem pienākumiem – labāk tos atliec.

2

VĒRSIS Vislabākās aktivitātes ir saistītas ar mājas dzīvi. Tev šodien ir jābūt ar cilvēkiem, kuri tev vēl labu – un, par kuriem tu esi pārliecināts.

3

DVĪŅI Šodien vislabāk ir būt kopā ar sava dzimuma pārstāvjiem. Būs garastāvokļa maiņas, tādēļ labāk ir būt klusam un neredzamam.

4

VĒZIS Laba diena finansiālām lietām-negaidīts naudas pieplūdums. Tev šodien interesi izrādīs kāds, pret kuru ilgi esi jutis dziļu cieņu.

5

LAUVA Kāds cilvēks tevi šodien padarīs daudz maigāku, uzmanīgāku un pretimnākošāku. Pats sevi vairs nepazīsi – esi pārmaiņu priekšgalā.

6

JAUNAVA Tu labi no citiem esi slēpis savu vajadzību pēc mīlestības, tomēr neslēp to no sevis. Attīsti savus aizmirstos talantus.

7

SVARI Neskaties uz nākotni tā “pa lielam”, bet caur skatu, kas ierauga iespējamo laimi. Pieņem kardinālus lēmumus, saproti, kas tev ir vajadzīgs!

8

SKORPIONS Neviens nezina labāk par tevi, tādēļ ieklausies savā iekšējā balsī. Velti šodien savu laiku kaut kam, kas tev patīk.

9

STRĒLNIEKS Lietas vienkārši iekritīs tavās rokās. Nespēsi noticēt savai veiksmei, bet pieņem dzīves dāvanas, jo jau sen to esi pelnījis.

10

MEŽĀZIS Savu vieglprātīgo šā brīža dzīves nostāju neuzspied citiem. Laime ir tavā pusē, tādēļ šodien droši vari uzņemties jaunus riskus.

11

ŪDENSVĪRS Tavas uzceltās barjeras šodien juks. Pats nespēsi noticēt, ka kāds cilvēks tā spēs mainīt tavu skatienu uz dzīvi.

12

ZIVIS Nesapratīsi, kāpēc, bet to, ko dari vienmēr, pēkšņi spēsi izbaudīt. Tāpat ieraudzīsi savus patiesos mērķus, tikai jānosprauž paveicamie uzdevumi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment