23. jūlija dienas horoskops – veiksies mīlestībā!

1

AUNS Laba diena, lai ar draugiem izdomātu ko jautru un izklaidējošu- uzsāciet kopā kaut ko jaunu,kas aizpildīs brīvo laiku

2

VĒRSIS Jutīsies piepildīts un laimīgs. Pie vainas droši vien labie nedēļas nogales notikumi. Citi apkārt Tev arī kļūs priecīgāki- pielipināsi

3

DVĪŅI Šodien būsi ļoti dzīvelīgs un gribēsi visus paraut līdzi saviem piedzīvojumiem. Citiem tas nebūs saprotami,bet galvenais,ka Tev ir labi!

4

VĒZIS Varētu visu šo dienu vienkārši gulšņāt un nedarīt neko, vai ne? Bet padomā- Tu taču to esi pelnījis, lien tik migā ar ko mīļu blakus un atpūties!

5

LAUVA Šodien kompānijas vidū būsi izteikts līderis- gribēsi visus koriģēt un pastumdīt. Pareizi dari, raksturs jāaudzina. Citi to pat pieņems!

6

JAUNAVA Nevajag būt neapmierinātam ar sīkumiem. Pasēdi un padomā, cik ļoti nozīmīgs ir tas, par ko jūties aizvainots. Skaties tik augstu, cik acis rāda!

7

SVARI Nekļūsti vieglprātīgs- tā vari pazaudēt arī kādu draugu. Pieskati labāk pats sevi un nemāci citus-no malas izteikumi Tev jāņem vērā.

8

SKORPIONS Uzliec kādu senu mūziku, kas Tev atsauc atmiņas par kādu notikumu- pagremdējies tajās un esi šodien tikai ar sevi un mūziku

9

STRĒLNIEKS Būsi ļoti viegli aizvainojams- kāds Tavu personīgo “es” gribēs aizskart un ar to nevarēsi samierināties. Nav labi krāt ienaidniekus-izrunājies!

10

MEŽĀZIS Šodien būsi darbīgs un gribēsi citiem gandrīz vai pakalpot. Bet tā jau notiek, ja kāds ir tik ļoti svarīgs. Un nav jau tas slikti!

11

ŪDENSVĪRS Tieši kā laikā būtu iegrimt ar draugiem sarunās par kopā pavadītajiem laikiem. Spēļu vakars un draugu sejas=Tavs ideālais vakars

12

ZIVIS Necietīsi cilvēkus, kuri nešķitīs Tevis vērti. Bet šeit problēma ir tā, ka Tev jāpieņem citu nostāja un viedoklis, nevis jāuzspiež savējais!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment