24. oktobra dienas horoskops – visam savs laiks!

AUNS Mēģini sevi kaut kā šodien savākt – citādi tu būsi diezgan agresīvs, un citi sāks no tevis izvairīties. Nebūs pārāk patīkami..

VĒRSIS Izvairies šodien no muļķību runāšanas un atbildi par savu rīcību. Esi godīgs pret cilvēkiem, kuri ir godīgi pret tevi!

DVĪŅI Lai arī esi pieradis vienmēr iegūt to, ko vēlies, šodien tieši nāksies no tā atsacīties. Vienmēr dzīvē viss gludi neiet..

VĒZIS Sapurini sevi aiz rokām, ieskaties spogulī un pasaki visu, ko domā. Soļojot uz priekšu, galvenais ir neaizmirst pašam sevi.

LAUVA Visādos veidos centīsies pievērst savu uzmanību, bet citi kaut kā nevēlēsies tevī klausīties. Varbūt kaut kas nogājis greizi.

JAUNAVA Lai arī īpaša romantika tev nav vajadzīga, iesaku tomēr par to padomāt. Tas nostiprina iekšējo līdzsvaru. Arī vienatnē.

SVARI Nevajag pārlieku balstīties uz to,ka tev patiks tie,kuriem patiksi tu. No abām pusēm beigās var iznākt baigā šmuce

SKORPIONS Šodien labāk mēģini ne tik ļoti dziļi raudzīties uz notiekošo. Nav nekādas vajadzības piekasīties sīkumiem.

STRĒLNIEKS Mēģini neatdot sevi visu citiem- daži, kurus uzskati par draugiem, tomēr tādi īsti nav. Piebremzē ar labo sirdi.

MEŽĀZIS Pārāk nerakņājies pagātnē- tas tev tikai sagādās nevajadzīgas ciešanas. Mēģini atcerēties labos, ne sliktos laikus.

ŪDENSVĪRS Kāds ar tevi spēlējas- neesi pamanījis. Atver acis, ieklausies cilvēkos no malas un mēģini šo lietu atrisināt pēc iespējas ātrāk

ZIVIS Lai arī kādam būsi piedevis, tomēr rūgtums sirdī būs saglabājies. Šajā gadījumā labāk mēģini norīt to rūgtumu un likt šo situāciju mierā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment