25. aprīļa dienas horoskops – pavēro zīmes!

1

AUNS Tu šodien pārāk paļausies uz emocijām, tādēļ centies kavēties arī realitātē. Tu neesi pamanījis kaut ko svarīgu-sarosies!

2

VĒRSIS Šodien Tev gribēsies romantiku un tikai romantiku. Kad viss iet uz augšu, šī joma liek par sevi manīt divkārt- sagādā kādu pārsteigumu.

3

DVĪŅI Tev labi strādās loģiskā domāšana, tādēļ šodien ir lēmumu pieņemšanas diena. Apsver gan plusus, gan mīnusus un sāc beidzot rīkoties.

4

VĒZIS Maksimālo spēsi panākt ar minimuma palīdzību. Viss ir tikai Tavās rokās, tādēļ nemaz nedomā apstāties mērķa pašā priekšā!

5

LAUVA Rīkojies ar dvēseli, bet atbildīgi. Būs jākontrolē savs prāts, jo tajā ienāks ne visai labas domas. Pavadi šo dienu tā, lai atbrīvotos viss negatīvais.

6

JAUNAVA Laba diena aktīvai komunikācijai. Gribēsies pat izstāstīt to, ko nekad nevienam neesi teicis. Atklājies, cik vien vari – saglabā pozitīvismu.

7

SVARI Pienācis laiks domāt ar galvu – ja nedomāsi, tad prātiņš arī aizies kaut kur pavisam citur. Vairāk domā par emocijām, nevis mirkļa iegribām.

8

SKORPIONS Nekas Tevi šodien neatturēs no dzīves baudīšanas. Rīkojies tā, kā ienāk prātā, atbrīvojies, dzīvo, smejies, skrien un dari – šī ir Tava diena.

9

STRĒLNIEKS Satriecoša diena ģimenes laimes nostiprināšanai. Neviens cits Tavus laimes akmeņus nekals, pašam vien ar to būs jātiek galā.

10

MEŽĀZIS Diena, kad būs nepieciešama atelpa no tiem visiem trakajiem, kas Tev neliek mieru. Gara pastaiga gar jūru – perfecto! Izvēlies sev vajadzīgo.

11

ŪDENSVĪRS Iepērc ko jaunu, ko uzlikt uz plauktiņa un ik pa brīdim pavērot. Tev vajag kādu drošības simbolu, kas atvairīs negatīvo,kas nāk uz Tavu pusi.

12

ZIVIS Zvaigznes Tevi nostāda šodien ideālā stāvoklī, lai Tu pats varētu attīstīties. Ieguldi šodien sevī tik daudz, cik enerģija un spēks atļauj.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment