25. septembra dienas horoskops – atpūties kārtīgi!

AUNS Lieliski tiksi galā ar tev uzdotajiem uzdevumiem, nevajadzēs pat īpaši piepūlēties, bet tas nenozīmē, ka vari atslābt.

VĒRSIS Nevajag pārdzīvot par draudzībām, kas nav izdevušās – novērtē to, kas patiešām ir tavs. Ja gribi daudz prasīt, dod arī kaut ko atpakaļ.

DVĪŅI Gribēsi visu un uzreiz, tomēr tā viss neies cauri. Vajadzēs milzīgu pacietību, bet galvenais ir neapstāties tagad tikai tādēļ, ka nevari sagaidīt.

VĒZIS Ja noticēsi sev, noticēs arī augstākie spēki. Viss būs atkarīgs no iekšējās domāšanas. Nevajag uzticēties citiem, ka kaut ko izdarīs tavā vietā.

LAUVA Ja tev ir darbs, šī diena tev būs laba. Nevajag pārāk daudz atpūsties – tas arī dažkārt var nākt par ļaunu, bet mazs brītiņš tam tomēr jāatvēl.

JAUNAVA Nevajag sev pārmest neizdošanos – galvenais ir mēģināt un celties pēc tāda lielāka kritiena. Ja nav, kas patur rociņu, nebēdā, apņemies tikt galā viens.

SVARI Neskati vīru pēc cepures un nesodi cilvēkus par to, ko pats arī esi darījis. Nevajag spēlēt pēc negodīgiem noteikumiem – paliksi zaudētājos.

SKORPIONS Tavs neticamais talants šodien nesīs darba augļus. Varēsi droši ar tiem lielīties – neviens tev neko atņemt un noskaust nevarēs.

STRĒLNIEKS Padomā, kā tas, ko tu dari, izskatās no malas. Nevajag mierinājumu meklēt cilvēkos, tev pašam ar sevi ir jātiek galā.

MEŽĀZIS Tiec pāri tam, ko dzīve tev ir uzlikusi. Tev ir pietiekami daudz spēka un apņemšanās. Nejautā pēc padomā – viss jau ir tavā galvā.

ŪDENSVĪRS Kā tu izturēsies pret cilvēkiem, tā viņi izturēsies pret tevi. Jāiemācās atzīt savas kļūdas, jo no malas var redzēt, ka pietēlo.

ZIVIS Nepaļaujies uz to, ka tavus pienākumus izpildīs kāds cits. Šodien jādomā par tālākiem nākotnes plāniem, nedrīksti sēdēt uz vietas un neko nedarīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment