26. novembra dienas horoskops – izvēlies tīkamāko!

1

AUNS Varētu būt, ka gribēsies visus kaitināt un aiztikt. Labāk izvairies no tā,jo tavā redzeslokā nonāks kāds ļoti svarīgs cilvēks

 2

VĒRSIS Ar romantiku piepildīta diena- pretējais dzimums pakaļ skries palēkdamies. Izmanto šo dienu savā labā!

 3

DVĪŅI Tev jāpadomā par savu veselību- laiks tev galīgi nav labvēlīgs. Pavadi šo dienu pie mājas pavarda kopā ar mīļajiem cilvēkiem!

 4

VĒZIS Produktīva diena- visu ko varēsi izdomāt un arī aizsākt jaunas lietas. Pozitīvo enerģiju ieliec arī sarunās ar cilvēkiem

 5

LAUVA Iespējams,nesen esi ticis pie biezākas kabatas- tagad gribēsies tērēties, cik uziet. Nu,uz priekšu,tam jau tā nauda domāta

 6

JAUNAVA Ļoti laimīga diena, kad gribēsies priecāties par visu un visiem. Pareizi dari, tas uzmundrinās arī apkārtējos!

 7

SVARI Uzmanīgi klausies, ko saka tava sirds un ko- galva. Mēģini starp šiem abiem atrast kādu kompromisu. Lai veicas!

 8

SKORPIONS Gribēsies darīt kaut ko aktīvu, pavadīt laiku ar draugiem, izplānot kādu ballīti. Tavu garīgo šodien nesabojās neviens!

 9

STRĒLNIEKS Šodien (kā jau vienmēr) gribēsies uzmanību un novērtējumu, tādēļ nāksi talkā ar visādām gudrībām-citiem patiks!

 10 (2)

MEŽĀZIS Pēdējā laikā tev nav labi ar pašsajūtu,bet drīz tam ir jāpāriet. Pamēģini izkustēties no mājas un mazajās lietās atrast prieku!

 11

ŪDENSVĪRS Atbalstu meklē pie mīļotā cilvēka,bet,ja tāda nav-pie tuvākā ģimenes locekļa. Šodien tev tas būs ļoti vajadzīgs.

 12

ZIVIS Mēri,cik reizes vari un tikai tad griez. Apdomā savas darbības un lēmumus. Nevajag pamest novārtā,bet kārtīgi apsvērt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment