27. janvāra dienas horoskops – gaidāms jauna ceļa sākums!

AUNS

Šodien neieteiktu būt skaļam un rādīt visiem, cik tu esi labs. Jābūt mierīgam un neitrālam, lai pats sev nesagādātu nepatikšanas.

VĒRSIS

Tu ļoti ticēsi, ka tev ir taisnība, tomēr tas nenozīmē, ka vari neuzklausīt citu viedokļus. Būs jāieklausās, lai arī cik grūti tas nāktos.

DVĪŅI

Pats gribēsi visu izdarīt, neļaujot otram neko papildināt. Vairāk jādod brīvība citiem cilvēkiem, nav ieteicams kaut ko darīt individuāli.

VĒZIS

Pārāk asi reaģēsi uz situāciju, kura uz pusi nav tik traka. Būs pašam ar sevi jāaprunājas, lai saprastu, ka situāciju uztver pārāk saasināti.

LAUVA

Būsi par kaut ko ļoti noskumis, tomēr neizrādīsi, ka kaut kas nav kārtībā. Tomēr padomā, ko šāda attieksme nodarīs tev pašam – nav to vērts.

JAUNAVA

Pārāk daudz gribēsies analizēt katru situāciju. Darbā pieļaujami, sadzīvē – nē. Neuzspied savu palīdzību cilvēkiem, ja viņi saka, ka tā nav vajadzīga.

SVARI

Tev būs nepieciešams ilgs laiks, lai pieņemtu kādu lēmumu. Tie, kuri no tā ir atkarīgi, sāks uztraukties – jāatceras, ka cilvēki uz tevi paļaujas!

Lasi vēl: FOTO: Tu neticēsi, kā radīti šie detalizētie portreti: apbrīnojama tehnika!

SKORPIONS

Pārāk daudz prasīsi no citiem cilvēkiem, lai viņi pierāda, ka vari uzticēties – šajā situācijā uzticība jāiegūst ātrāk – un tu to pat apzinies.

STRĒLNIEKS

Šodien negribēsi runāt nekādus aplinkus un teiksi visu tieši tā, kā tas ir. Nevar teikt, ka tas nāks tev par labu, tomēr nomierinās to, kas darās iekšā.

MEŽĀZIS

Neaizraujies šodien ar sarkasmu, jo cilvēki vairs nesapratīs, ko domā nopietni un kas ir joks. Uzmani savu veselību, citādāk vari saķert ko nepatīkamu.

ŪDENSVĪRS

Būs jābūt mazliet uzmanīgākam. Būs tieksme sarunas vidū sākt domāt par ko citu un nezināt, par ko vispār ir runa – tas tevi var nostādīt neērtā situācijā.

ZIVIS

Būs miegaina diena, kad negribēsies neko. Pacenties iegūt enerģiju ar fiziskām aktivitātēm, toties mākslīgos enerģijas palielinātājus nevajag lietot!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment