28. jūlija dienas horoskops – viss labais nāks atpakaļ!

1

AUNS Ja pret visu attieksies nopietni, tad arī gūsi panākumus. Būs daudz jākontaktējas ar cilvēkiem, tādēļ parūpējies par to, lai esi patīkams sarunu biedrs.

2

VĒRSIS Nebūs īstais laiks, lai plānotu nākotni. Nepaļaujies uz saviem lēmumiem, jo tie šodien nebūs tie labākie un pareizākie. Neierobežo cilvēkus!

3

DVĪŅI Šodien visa uzmanība ir jāvelta sev pašam. Būs blakus cilvēki, kuri tur vienmēr būs – gan priekos, gan bēdās. Izvērtē, ko vari uzņemties uz saviem pleciem.

4

VĒZIS Nesatraucies pirms laika. Tev ir lieli plāni, bet esi iepauzējis to sasniegšanā. Nesēdi rokas klēpī salicis, noteikti saņemies un dari to, kas tevi dara laimīgu.

5

LAUVA Liksies, ka viss un visi ir nostājušies pret tevi. Bet tās ir tikai tavas iedomas. Neklausies šajās iekšējās balsīs, jo tās var sabojāt tavas attiecības ar labiem cilvēkiem.

6

JAUNAVA Neviens tev nevēl ļaunu, tādēļ piebremzē, kaļot atriebības plānus. Karma šodien uz tevi noskatās īpaši rūpīgi, tādēļ centies būt labs.

7

SVARI Ja vien negribi kaut ko salaist dēlī, tad labāk nepiemini citu pagātnes kļūdas, lai arī kā tev šodien to negribēsies darīt. Draugi ir svarīgāki, nekā tu domā, tādēļ neaizmirsti par viņiem.

8

SKORPIONS Necel neslavu citiem cilvēkiem, tev no tā nav nekāda labuma. Uzmanīgi ar izklaidēm – tās var aiziet mazliet par tālu, un tad būs jāsadzīvo ar sekām.

9

STRĒLNIEKS Negaidi, kad kaut kas notiks pats no sevis. Ja vēlies justies patiešām laimīgs, par to ir jācīnās. Izdomā savu plānu un dodies uzbrukumā.

10

MEŽĀZIS Nav jēgas strīdēties ar cilvēkiem, kuriem ir pilnīgi vienalga. Šodien gūsi jaunu pieredzi, kas būs ne īsti noderīga, bet interesanta jau nu gan.

11

ŪDENSVĪRS Dažu negaidītu notikumu dēļ nāksies pārplānot dienu. Nedomā par lietām, kas tevi nomāc, pats gribēsi sevi sagruzīt līdz pēdējam – nepieļauj, ka tas notiek.

12

ZIVIS Pakonsultējies sasāpējušajā jautājumā ar cilvēkiem, kuri tam jau ir gājuši cauri. Šodien būsi lepns bez gala, bet pacenties tomēr labāk nokāpt no saviem debesu augstumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment