28. jūnija dienas horoskops – nepārvērtē savus spēkus!

1

AUNS Ja tev nav nekā gudra, ko teikt, nebūtu ieteicams censties izcelties kādā situācijā. Uzstāties šodien nevajadzētu, bet, ja tas jādara, tad kārtīgi tam sagatavojies!

2

VĒRSIS Vēlēsies izbaudīt šo dienu, bet īsti līdz galam nesanāks. Būtu jāieklausās cilvēkos, ko viņi tev saka, nevis egoistiski jāpaliek tikai un vienīgi pie sava.

3

DVĪŅI Nebūs grūti pārprast situācijas, bet grūtāk būs izvēlēties, kam vari ticēt. Nav vēlams ļoti tērēties un svaidīties ar naudu, centies visu turēt rāmjos.

4

VĒZIS Gribēsies kaut ko nesasniedzamu. Neapstājies tikai tādēļ, ka nejūties labi. Centies ieklausīties tikai savās vēlmēs un rīkoties pēc labākās sirdsapziņas.

5

LAUVA Turi pie dzīvības savu veselību, citādāk vari nolikties uz ilgāku laiciņu. Neskrien nevienam pakaļ, šodien tev jābūt pilnībā patstāvīgam un arī radošam.

6

JAUNAVA Nevajag tik daudz palīdzēt cilvēkiem, kuri tev neko nedod pretī. Ar savu labo sirdi vari pāršaut arī pār strīpu, tādeļ centies ierobežot to, ko vēl vari ierobežot.

7

SVARI Apsver visus iespējamos variantus. Zināms, ka tagad ir ļoti sarežģīta dzīves situācija, bet tu vari ar to visu tikt galā, ja domāsi loģiski un ieklausīsies tuviniekos.

8

SKORPIONS Ir lietas, ko nepiedod, tādēļ rūpīgi seko līdzi tam, ko dari. Ja vēlies brīvību, tad tā arī dari, tu nevienam nepiederi un nevienam neesi parādā.

9

STRĒLNIEKS Cīnies par savu laimi, neviens cits tavā vietā to nedarīs. Ja jūti, ka gribi kaut ko darīt lietas labā, ir pienācis pēdējais laiks. Gaidāms naudas pieplūdums.

10

MEŽĀZIS Visnotaļ pozitīva diena, tomēr visu laiku kaut kas traucēs. Iespējams, ka kaut kas, kas ir saistīts ar veselību. Nepārdzīvo tik ļoti par sīkumiem – tos ir iespējams labot.

11

ŪDENSVĪRS Pagātni atstāj pagātnē un nepiemini cilvēkiem sliktas lietas, ko viņi ir darījuši. Atceries, ka, ja esi piedevis, tad tā arī ir jāizturas.

12

ZIVIS Visu nevarēsi izdarīt uzreiz, vajadzēs vairāk laika un spēka, tādēļ savu grafiku nepārplāno. Šai dienai ir jābūt vienmērīgai, nedrīksti galvā radīt haosu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment