29. aprīļa dienas horoskops – uzticies veiksmei!

1

AUNS Pievērs īpašu uzmanību finansiālajām lietām. Sastādi arī grafiku atlikušajam mēnesim – citādāk sanāks kārtīgi pārtērēties.

2

VĒRSIS Koncentrējies uz savām domām- tikai tava izvēle, vai viss kļūs labāks vai arī sliktāks. Apzinies savu lēmumu nopietnību.

3

DVĪŅI Domā līdzi visam, ko tu dari. Pievērsies nopietnām lietām, nelaid muļķi. Ja kārtīgi visu izdarīsi, tad nebūs vairs jāuztraucas.

4

VĒZIS Daudz domāsi par nākotnes iespējām. Būs daudz jāplāno, jo tikai tas palīdzēs piepildīt sapni. Taviem vārdiem šodien būs liela nozīme.

5

LAUVA Šodien nāksies sarunāties ar “lielākiem” cilvēkiem – tādēļ piesargies, ko saki, citādāk nāksies paspert dažus soļu atpakaļ.

6

JAUNAVA Laba diena jauniem sākumiem- labākais, ka jebkādiem. Uzsāc jaunas lietas, jo labas ziņas tevi jau gaida – sāc jau gatavoties!

7

SVARI Daudz kas būs jāpadara, kas prasīs visu dienu. Neļauj domām klīst kaut kur apkārt – rīkojies ar pilnu atdevi un uzreiz.

8

SKORPIONS Vajadzēs, kādu kurš ir blakus, bet kādu, kurš nekomandēs. Nepaliec šodien viens, jo visādas nelabas domas nāks galvā.

9

STRĒLNIEKS Tev šodien ir jāmaina sistēma – jāizdara kas tāds, kas mainīs ko ļoti svarīgu. Tikai saņem sevi rokās un nenobīsties.

10

MEŽĀZIS Izmanto savu stratēģisko un radošo domāšanu. Neatsakies no nekā, kas nesīs vēlāk labus rezultātus – un nesoli to, ko nevari pildīt.

11

ŪDENSVĪRS Šodien būs jāpakavējas atmiņās – gribi vai negribi. Ģimeniskās attiecības kļūst ļoti svarīgas, tādēļ esi šodien pieejams visu dienu.

12

ZIVIS Ieklausies savā intuīcijā, jo tā visu teiks priekšā. Uzticība sev tevi šodien aiznesīs kaut kur, kur jau sen esi vēlējies būt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment