29. janvāra dienas horoskops – visam savs laiks!

AUNS

Tev šodien citu palīdzību vajadzēs vairāk nekā jebkad. Ja ir kāda situācija, kur jūti, ka esi vajadzīgs, tad palīdzi pat bez lūgšanas.

VĒRSIS

Viss būs atkarīgs no tavām ambīcijām – ja tās būs augstas, augsti arī būs sasniegtie rezultāti. Pārdomā labi to, ko saki – vari pateikt mazliet par daudz.

DVĪŅI

Cilvēkiem būs vajadzīgs atbalsts, ko varēsi sniegt tikai tu. Neklusē, ja negribi teikt patiesību – labāk ir izteikt to, lai iestājas miers.

VĒZIS

Iespējamība atjaunot kādas sabrukušas attiecības, ja izrādīsi iniciatīvu. Cilvēki neliks tev mieru, ja nesniegsi viņiem atbildes.

LAUVA

Pienākusi tava kārta pakoriģēt radušos situāciju. Būs jāuzņemas pamatīga kontrole – un ne tikai par sevi, bet arī par citiem.

JAUNAVA

Nevajag rūpēties par tiem, kuri nav to pelnījuši. Dod priekšroku tiem, kuri tev vienmēr ir bijuši blakus, lai atbalstītu.

SVARI

Nekārtība apkārtējā vidē radīs nekārtību galvā. Ieklausies draugu padomos, neej neceļos, citādāk vēlāk sekas jau būs pārāk trakas, lai tās mainītu.

Lasi vēl: Šveicē ticis izgatavots pulkstenis no SIERA – un tas tiek pārdots par 1 MILJONU

SKORPIONS

Necel traci tur, kur gudrāk ir paklusēt. Visiem izdabāt nevarēsi, tāpēc pieturies pie tā, kas parasti notiek ikdienā. Nevajag nekādas lielas pārmaiņas.

STRĒLNIEKS

Lai arī gribēsies skriet ar pieri sienā, labāk būtu saglabāt veselo saprātu. Pieļauj to, ka citi var ietekmēt tavu viedokli,  nepaliec pie sava.

MEŽĀZIS

Dari visu iespējamo, lai nesaceltu traci – ja vari nogludināt situāciju, dari to. Ir labi dažkārt piekāpties, lai vienkārši iestātos miers.

ŪDENSVĪRS

Būs daži cilvēki, kuri nevēlēs tev to labāko, bet tu mācēsi norobežoties. Šodien sagatavojies lieliem jaunumiem, kas ļoti patīkami pārsteigs.

ZIVIS

Diena jauniem sākumiem, kas iedvesīs jaunu cerības stariņu dzīvē. Romantiska diena – tātad mīlestības meklējumi un jau esošās mīlestības stiprināšana.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment