3 gadus veca meitene pilnīgi svešu vīrieti sāka saukt par ‘tēti’ – neticami, kas notika tālāk!

Mazā Keita sāka saukt Ēriku, vīrieti, kuru nekad nebija satikusi, par “tēti.” Viņš meitenīti fascinēja, un viņa sniedzās pēc viņa ar savām mazajām rociņām. Bet tā vietā, lai pieklājīgi smaidītu un ignorētu viņu, Ēriks nolika malā savus dokumentus un runājās ar meitenīti un izklaidēja viņu visu ceļojuma laiku.

Šanela pēc lidojuma devās mājās un veica bloga ierakstu ar nosaukumu “Dārgais “tēti” vietā 16C”. Lūk, aizkustinošs izvilkums no tā:

“Tu pienāci un apsēdies blakus ar savu portfeli un svarīgajiem dokumentiem, un man rādījās vīzija, kā Keita aplej ar savu ūdeni tos multimiljonu dolāru vērtos līgumus, īpašuma papīrus vai vienalga, kas tev tur bija. Tu būtu varējis nemierīgi dīdīties savā vietā. Tu būtu varējis viņu ignorēt. Tu būtu varējis mani apveltīt ar to ‘smaidu’, kas man tā riebjas, jo tas nozīmē “tieciet galā ar savu bērnu, lūdzu”. Tu nedarīji neko no tā. Tu iesaistīji Keitu sarunā un uzvedi viņai jautājumus par viņas bruņurupučiem. Viņa nekad īsti nespēja atbildēt uz taviem jautājumiem, bet tu viņu tā apbūri, ka viņa nepārtraukti uzturēja ar tevi acu kontaktu un pilnīgi veltīja tev visu savu uzmanību.”

Lasi vēl: Jauna meitene atzinās mīlestībā savai simpātijai: zēna trīs vārdu atbilde ir sirdi plosoša

Viņas bloga ieraksts ātri iekaroja popularitāti. Ērikam nelikās, ka tas ir kaut kas tik svarīgs, bet, kā saka Šanela: “Dažreiz tieši vienkāršās lietas nozīmē visvairāk. Un viņš izturējās pret Keitu kā pret mazu cilvēku.”

Lūk, varat noskatīties video par Keitu, viņas mammu un tikšanos ar Ēriku:

https://www.youtube.com/watch?v=DZ5Gu3ENax4

Avots: littlethings.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment