3 gadus vecs zēns spēlējās ar ģimenes suni, kad pēkšņi suns sāka darīt ŠO – ĀRPRĀTS!

Trīs gadus vecajam zēnam, Marko Slabertam, vecāku mājas pagalmā Dienvidāfrikā uzbruka saniknots suns.

Video nofilmēts, pateicoties mājas pagalmā uzstādītajām videonovērošanas kamerām. Video redzams, ka suns pēkšņi kļūst agresīvs un metas virsū zēnam, nogāžot viņu gar zemi un tad kožot rokās un kājās.

Marko spārdās un cīnās cik spēka, tomēr viņam virsū uzklupušais suns ir pārāk spēcīgs, tas neļauj zēnam piecelties kājās. Suns pārstāj kost tikai tad, kad no mājas izskrien saniknota sieviete un aizgaiņā viņu prom no zēna.

Sunim uzbrūkot, bērns ieguva galvas un rokas ievainojumus, par laimi viņu no slimnīcas palaida mājās jau tajā pašā dienā.

Marko tēvs Francuā vēlāk nošāva suni, tomēr par to viņš sociālajos tīklos saņēma plašu nosodījumu.

Slabertu kritizēja par video materiāla publicēšanu internetā un suņa nošaušanu. Cilvēki ieteikuši, ka tā vietā viņš varēja atdot suni dzīvnieku labklājības iestādēm, ja pats nevēlējās risināt dzīvnieka agresīvo uzvedību.

Lasi vēl: Suns katru dienu bēga prom no mājām. Tas, ko viņš darīja, tevi saraudinās!

Vīrietis skaidro:

Es šādi nerīkojos, lai atriebtos sunim vai arī agresijas iespaidā, es pieņēmu šādu lēmumu, lai aizstāvētu savā īpašumā esošos dzīvniekus.

Nav zināms, vai rotveilers atkal kādam neuzbruktu. Ja suns jau iepriekš ir kādam uzbrucis, pastāv augsta iespējamība, ka tas notiks atkārtoti.

Slaberts skaidro, ka viņš iepriekš sazinājies ar dzīvnieku palīdzības grupu SPCA, kuri informējuši, ka suns tāpat tiktu iemidzināts.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment