3 iemesli, kāpēc kaķis naktī nāk gulēt pie saimnieka

Kaķiem nav vietas cilvēka gultā. Šo frāzi parasti saka tie, kuri dzīvniekus netur mājās.

Neļaut jūsu murrāšanai gulēt jūsu vietā vai gulēt blakus jums ir neiespējams uzdevums. Droši vien mājas kaķa kopšanas noteikumos ir atbilstošs punkts: “ļaujiet viņam gulēt savā gultā jebkurā dienas vai nakts laikā pēc mājdzīvnieka ieskatiem.”

Tiesa, gadās arī tā, ka nakts atpūtas ziņā saimnieks un viņa kaķis vienkārši nevar atrast kompromisu. Piemēram, cilvēks vēlas gulēt ar kaķi rokās, bet viņa labprātāk atpūšas atsevišķi savā gultā vai pat citā istabā.

Šķirne un raksturs – ar to neko nevar darīt. Nu, vai, gluži pretēji, kāds, kurš sapņo pietiekami izgulēties, saņem smagu apspiešanu kaķa formā vai nu uz galvas, tad uz kājām vai uz krūtīm. Un no rīta viņš vienkārši nevar pamosties, jo kāds viņu apspieda līdz rītam.

Vairumā gadījumu kaķi nāk mūsu gultā naktī un, lai arī uz īsu brīdi, saritinās uz segas.

Kāpēc kaķiem tik ļoti patīk gulēt blakus savam saimniekam? Ir trīs galvenie iemesli:

Lasi vēl: Cenu pieauguma rezultātā Eiropas lielveikaliem pazūd divi populāri produkti, to skaitā arī Latvijā

1. Kaķi ir ļoti siltumu mīloši dzīvnieki. Nebarojiet viņus ar maizi, ļaujiet viņiem gulēt uz radiatora vai izstiepties saulē.

Un lieliskais īpašnieks ir tik silts un mājīgs. Šis ir īsts sildīšanas paliktnis, turklāt ļoti mīksts. Tā nu sanāk, ka ūsainais mīlulis ir ļoti omulīgs un ērti guļ pie mums vai uz mums.

Tulpju stādīšanas nianses pavasarī

Lasi vēl: Pāvela Globas horoskops nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. aprīlim: izvēlieties savas prioritātes uzmanīgi, lai nezaudētu spēkus!

Tomēr tas nebūt nav galvenais iemesls.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment