3 Katra treniņa nobeigumi, kuri iznīcinās Tavu tauku slāni

Nobeigums #1

Nepieciešamais inventārs: Velotrenažieris
Kas ir jādara:
Veic sprintu 15 sekundes, pēc tam 15 sekundes atpūta. Atkārto maksimāli 10 reizes.

Kādēļ tas ir efektīvi: Velotrenažieris ir radīts tā, jo tu vairāk minies, jo lielāka pretestība rodas. Ir nepieciešams gan roku, gan kāju spēks. Priekš locītavām šis ir saudzīgs treniņa veids, tāpēc ar pilnu atdevi vari trenēt savu sirdi un plaušas, neuztraucoties par traumām.

Nobeigums #2

Nepieciešamais inventārs: Airēšanas trenažieris
Kas ir jādara: Noairē 500 metru distanci, cik ātri vien vari. (Pasaules rekorda īpašnieks airēšanā šo distanci var veikt mazliet vairāk kā 1 minūtē.)
Kādēļ tas ir efektīvi: Tā pat kā riteņbraukšana, airēšana ir saudzīga pret tavām locītavām, bet, atšķirībā no riteņbraukšanas, airēšana koncentrējas uz muskuļu spēku un izturību. Ja ķermenis nav pieradis pie tik ļoti straujas un intensīvas slodzes, tad veselīgāk ir pa reizei apmeklēt kādu aerobikas nodarbību.

Nobeigums #3

Nepieciešamais inventārs: Inventārs nav nepieciešams
Kas ir jādara: Veic 10 burpees (atspiešanās, pietupiens, pēc iespējas augstāks lēciens, atpakaļ pietupienā un uz atspiešanos), 30 sekundes “kalnos kāpējs” (mountain climbers) un 30 sekunžu bodysaw. Bez pārtraukuma atkārto šo 3 reizes.
Kādēļ tas ir efektīvs: Šis ir ideāls treniņa nobeigums, ja nav pieejams inventārs. Ja izdodas šos vingrinājumus veikt bez apstājas, tad tava sirdsdarbība ievērojami paātrināsies un tavi muskuļi degs. Vēl viens bonuss ir tas, ka tu to vari darīt jebkur. Viss, kas ir nepieciešams, ir pāris kvadrātmetru zemes un dvieli ar ko noslaucīt sviedrus.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment