3. maija dienas horoskops – viss sanāks, kā plānots!

1

AUNS Viss sanāks, kā plānots, tādēļ diena būs pilnībā izdevusies. Atļauj sev laiku atpūtai, nedrīkst pārstrādāties. Vakaru neieplāno.

2

VĒRSIS Nevajag sapriecāties par daudz. Pārāk lieli plāni ir uz izjukšanas robežas. Domā par savu un citu drošību!

3

DVĪŅI Aproc savas bēdas, tās nevienam šodien nav jādzird. Par ātru uzsāktas sarunas var aiziet pa pavisam citu ceļu.

4

VĒZIS Šodien centies uzturēt pozitīvu gaisotni visur, kur atrodies. Nepārspīlē ar izpriecām, tas var vēlāk dārgi izmaksāt.

5

LAUVA Papriecājies par dabas dāvātajiem priekiem. Nenoliec citus aiz muguras, jo tas ātri vien nāks gaismā- uzmanies.

6

JAUNAVA Šodien ir diena, lai visu sakārtotu – bet tikai emocionālā ziņā. Neizdari pārsteidzīgus lēmumus, jo tie neatmaksāsies.

7

SVARI Kas ātri nāk, tas arī ātri aiziet. Sasteigšana neko labu nebūs izdarījusi. Domā šodien sākumā par citiem, tad tik par sevi.

8

SKORPIONS Šodien izmanto visu laiku, lai pabeigtu iesāktos darbus. Ne tikai tos patīkamākos. Sports šodien pirmajā vietā.

9

STRĒLNIEKS Savu mīlestību gribēsies dāļāt uz visām pusēm, tikai nepārcenties. Visi uz tevi skatīsies ar kārtīgu apbrīnu.

10

MEŽĀZIS Viss sanāks, kā plānots- tikai atceries apsolīto. Ja uzmetīsi, tad vari pazaudēt kādu draugu. Diena, kad kārtīgi jāatpūšas.

11

ŪDENSVĪRS Izej kādā garā pastaigā, lai padomātu par dzīvi. Šodiena tam ir kā radīta. Nedomā tik daudz par emocionālām lietām.

12

ZIVIS Sazvanies ar draugiem, liec darīt zināmu, cik ļoti tev citi rūp. Citādāk kādas attiecības ir uz izjukšanas robežas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment