3 noteikumi, ja vēlies nēsāt rotas

  1. Esi vienkāršs

Ja tu vēl esi iesācējs un tik ļoti brīvi nejūties ar kādu papildus aksesuāru uz sava ķermeņa, tad vienmēr sāc ar vienkāršām, klasiskām un neuzkrītošām rotām. Tas ļaus tev pašam sarast ar sajūtām un saprast vai tev patīk konkrētais modelis vai nē. Kad tu sāc vairāk izjustu, kas tev aptīk un, kas tev varētu piestāvēt, tad vari mēģināt papildināt savu tēlu ar vairāk kā vienu aksesuāru. Piemēram ar aproču pogām un pulksteni vai rokassprādzi.

  1. Saskaņo metālus

Lielākā daļa vīriešu rotu ir no metāla. Zelta un sudraba toņi ir vissastopamākie. Būtiski ir ievērot likumu, ka vienlaicīgi tiek nēsāti viena toņa metāli. Izvairies no dažādu metālu kombinēšanas, kā no iebraukšanas kokā- to vienkārši nevajag darīt. Vienīgais izņēmums tomēr varētu būt tikai tavs laulības gredzens, ja neizdodas atrast līdzīgu metālu, tad ir pieļaujama metālu kombinēšana.

  1. Apzinies rotu nozīmi

Lai gan rotaslietas aizņem mazu daļu no tava tēla, cilvēki to mēdz vērtēt visvairāk. Un bieži cilvēki uztver ļoti atšķirīgi to, kādēļ tu esi uzlicis tieši šo rotu.

Izvairies no ārišķīga stila rotaslietām, kuras ir pārāk spīdīgas vai milzīgas. Viss elegantais un klasiskais ir vienkāršs, acij tīkams un ar tīrām līnijām.

Ja tev ir kāds skolas izlaiduma gredzens, mākslinieciska kaklasaites saspraude vai militāra tipa rotas, tad lieto tās attiecīgo gadījumos, kad tas var būs kā iemesls sarunas aizsākšanai. Apzinies to vērtību un nenēsā tās rotas katru dienu, jo tās nobružāsies un arī zaudēs savu vērtību gan tavās, gan citu acīs.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment