30. aprīļa dienas horoskops – saņemies un uz priekšu!

1

AUNS Šodiena ir jāvelta romantikai – jālabo sabrukušas attiecības, jāveido jaunas vai jāiegulda iepriekšējās. Tikai par daudz neaizsapņojies par nākotni.

2

VĒRSIS Nav nekādas vajadzības izniekot citu cilvēku laiku. Šodien norisināsies intelektuālas sarunas, tādēļ tev ir jābūt uz svītras, neatkāpies no mērķa ne soli.

3

DVĪŅI Šī nav diena drastiskiem lēmumiem, labāk ir kārtīgi padomāt, nevis rīkoties. Nesodi cilvēkus par to, kādi viņi ir. Ja nevari izturēt, ej prom!

4

VĒZIS Velti savu laiku draugiem, kuri nejūtas labi. Nedusmojies uz tiem, kuru domas nesakrīt ar tavām. Visam tomēr ir savi iemesli – uzklausi!

5

LAUVA Runā par savām problēmām un lietām, kuras sāk slīdēt ārā no tavām rokām. Tev ir jāsavācas, tomēr šobrīd tu pats ar to visu tikt galā nevari.

6

JAUNAVA Paskaties apkārt un ieraudzīsi pareizo vietu, kur tev jāatrodas. Lūdz palīdzību draugiem, lai viņi tur palīdz tev nokļūt. Tas nemaz nav tik grūti.

7

SVARI Pavadi laiku ar cilvēkiem, kuri tavā ikdienā ienes gaismu. Šodien daudz tev palīdzēs iepriekšējā pieredze, tikai būs jāmāk tā likt lietā.

8

SKORPIONS Neesi pārāk prasīgs pret cilvēkiem, neviens tev neko ļaunu nav nodarījis. Visam ir robežas, un šodien tu visticamāk sapratīsi, kādas ir tavējās.

9

STRĒLNIEKS Neiesaisties slepenās darbībās, kas prasa lietu noklusēšanu. Tev šobrīd ir jābūt atklātam pret citiem un pašam pret sevi – neizvairies no atbildības.

10

MEŽĀZIS Paskaties uz lietām vēl vienu reizi: tās tomēr nestāv tajā vietā, kur tu vēlētos. Vislabāk jutīsies ģimenes lokā, tādēļ noorganizē to, lai tu tādā atrastos.

11

ŪDENSVĪRS Dažreiz arī pašam ir jāuzņemas iniciatīva. Ja šķiet, ka nekad nedabūsi to, ko visvairāk vēlies, tad tu smagi kļūdies, jo tas ir tapat aiz stūra.

12

ZIVIS Neiesaisties konfliktos, jo tev šodien neizdosies argumentēt savu viedokli, lai arī cik patiess tas nebūtu. Neesi liekulis, pavadi laiku ar draugiem, kuri tev ir patiešām svarīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment