30. decembra dienas horoskops – domā, ko runā!

1

AUNS Nesaskaņas attiecībās šodien samazinās enerģijas daudzumu. Šodien tas, kā pret citiem izturēsies, nāks arī atpakaļ, tā kā uzmanies.

1

VĒRSIS Ja nebūsi piekāpīgāks, šodien viss būs kā cīņa. Nāks gaismā kas ilgi slēpts, ko labāk tev būtu nezināt. Gatavojies pārsteigumiem.

3

DVĪŅI Nāksies dot lielāku ieguldījumu tajā, kas šodien uzradīsies. Nopietni draudi attiecībām nav, bet vajadzēs piestrādāt pie saviem izgājieniem.

4

VĒZIS Dienas pirmā puse atnesīs labas ziņas- nākotnes mērķi sāk realizēties. Lai arī būs jāpastrīdas, stress šobrīd tev ir vajadzīgs.

5

LAUVA Šodiena tev dos iespēju dzīvi izbaudīt pilnībā. Paņem brīvu dienu, kurā piepildīt slēptākās vēlmes. Tev šodien ātri tiks piedots.

6

JAUNAVA Cilvēki tev apkārt sāks kļūt spēcīgāki – tas tevi iespaidos tikai pozitīvi. Būs jāstrīdas par taisnībām, bet tas tik uz neilgu brīdi.

7

SVARI Būs skaļas vārdu apmaiņas, kas beigsies ar aizcirstām durvīm. Domā šodien, ko runā, jo vārdus nevarēs atpakaļ paņemt.

8

SKORPIONS Būs vētra ūdens glāzē. Ja nejūties pārāk labi, tad necel brēku, jo tas tevi nostādīs stāvoklī, no kura ilgi nevarēsi tikt ārā.

9

STRĒLNIEKS Rīts tev dos lielāku drosmi un apņēmību. Pats sevī atklāsi jaunas šķautnes, kuras drīz vien varēsi izmantot savā labā.

10

MEŽĀZIS Rīts tev atņems lielāko daļu enerģijas. Tiksi nolikts starp divām izvēlēm, bet – kā lai izvēlas, to gan tu nezināsi. Atliec uz rītdienu!

11

ŪDENSVĪRS Veiksmīga diena un, jo tuvāk nāks vakars, jo veiksmīgāka tā kļūs. Neuzbrūc saviem pretiniekiem, jo tas šodien labi nebeigsies.

12

ZIVIS Šodien patērēsies vairāk naudas, nekā būsi plānojis. Par šodienas paveiktajiem darbiem pats šodien vakarā vari sevi dāsni apbalvot.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment