30. maija dienas horoskops – nepadodies!

1

AUNS Dienas laikā būsi ļoti aktīvs. Tāpat kā tavi draugi – bet, ja par viņiem neinteresēsies, tad vari arī kādu pazaudēt. Domā līdzi!

2

VĒRSIS Ja esi paredzējis šodien spert lielus soļus, tad dari to, kamēr ir labs garastāvoklis. Viss, kas tiks darīts dusmās, tiks nožēlots.

3

DVĪŅI Neatstāj neko aiz muguras – stājies visam pretī ar lielu drosmi. Apkārt būs slikti cilvēki, centies no viņiem neietekmēties.

4

VĒZIS Ja būsi pārāk mīkstsirdīgs, citi tev šodien kāps uz galvas. Esi egoists, domā par sevi. Un nekādā gadījumā nenoej no plāna.

5

LAUVA Būs jāstājas pretī cilvēkam ar ļoti spēcīgu viedokli. Galvenais ir nevis uzvarēt, bet pastāvēt par savu. Romantiskās lietas noliec malā.

6

JAUNAVA Būsi gatavs darbam par 100%. Būs arī dažādi traucēkļi – bet pats tos novāksi. Centies nestrīdēties, šodien tas nav vajadzīgs.

7

SVARI Neceri šodien uz sapratni. Tu pats rīkosies galīgi nesaprātīgi, tādēļ labāk vienkārši padomāt līdzi. Netielējies!

8

SKORPIONS Ja plāno kādu pasākumu, parūpējies par visām detaļām. Šodien būsi aizmāršīgs, tādēļ domā visam uzmanīgi līdzi.

9

STRĒLNIEKS Tu šodien būsi gaidīts it visur, pašam vien nāksies izvēlēties, kuru pagodināt ar savu klātbūtni. Nekļūsti iedomīgs!

10

MEŽĀZIS Mazas problēmas ar materiālām lietām. Rūpējies par savu reputāciju, visiem viss nav jāstāsta, jo visiem viss nav jāzina.

11

ŪDENSVĪRS Būsi nostādīts daudzu izvēļu priekšā. Viss ir atkarīgs no tavas intuīcijas, jo rīkosies ļoti intuitīvi – ir vērts padomāt ar galvu.

12

ZIVIS Padomā, kā tu sāc izskatīties citu acīs. Kļūsti par labāku draugu un sarunu biedru – ieklausies citos, citādi no tevis novērsīsies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment