30. septembra dienas horoskops – atļaujies vairāk!

AUNS Šodien tev būs nepārvarama tieksme pēc jauniem eksperimentiem. Tomēr tev trūks enerģijas, lai to visu pamēģinātu – tikai pacietību!

VĒRSIS Šis ir laiks, kad tu pats uzstādīsi jaunus mērķus un izplānosi jaunus ceļus, par kuriem iet. Izvairies no standartiem, piešķir dzīvei asumiņu.

DVĪŅI Gribēsies paplašināt savus horizontus, iespējamas jaunas tikšanās, kas var sagrozīt tavus uzskatus par dzīvi – paliec uzticīgs!

VĒZIS Šodien veselais saprāts var pamest tavu prātu, tādēļ uzmanies. Liksies, ka domā loģiski, bet patiesībā darīsi pilnīgas muļķības.

LAUVA Pastāv arvien lielāka iespējamība sabojāt labas attiecības savas neiecietības dēļ. Nesaskaņas jāatrisina mierīgi – mēģini neaizsvilties.

JAUNAVA Izvairies no piespiedu darba darīšanas, nepiekrīti visam tikai aiz labas sirds. Nav jēgas meklēt taisnību tur, kur to nav iespējams atrast.

SVARI Pilnīga relaksācija un miers – tas ir tas, kas tev ir vajadzīgs. Tomēr, lai arī gribēsies slinkot, diena solās būs produktīva, ja visu dienu nesēdēsi mājās.

SKORPIONS Laba diena, lai salabtu ar draugiem un veidotu jaunas attiecības. Tavs šarms būs spējīgs panākt visu, tā kā izmanto to savā labā.

STRĒLNIEKS Tevi šodien vadīs bara instinkts, bet būs brīži, kad nevajag tam pakļauties. Viss būs labi, līdz nenoiesi no strīpas.

MEŽĀZIS Nesodi sevi par slinkumu – visiem uznāk tādas dienas. Ļauj sev mazliet papriecāties un pārāk neiespringsti uz atbildības sajūtu.

ŪDENSVĪRS Tava intuīcija šodien būs pilnīgi precīza, tādēļ tai ir jātic. Nedari neko tādu, kas stāv pāri taviem principiem – tas nav uz labu.

ZIVIS Enerģiskas aktivitātes nāks par labu. Nevajag iestigt uz vienu lietu, centies būt pēc iespējas atšķirīgāks, bet no sevis tēlot neko nevajag.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment