33 mēģinājumi, 14 instruktori, 25 gadi, un šim puisim BEIDZOT izdevās nolikt braukšanas eksāmenu

2003. gadā, kad Kristians bija izgāzies eksāmenā jau 32 reizes, viņš beidzot atzina sakāvi un atmeta ar roku savam sapnim par autovadītāja apliecību.

40 gadu vecumā viņš nolēma mēģināt vēlreiz, taču aizgāja tikai uz dažām nodarbībām un atkal atmeta tām ar roku.

Taču pēdējā laikā Kristianam arvien biežāk nācās pārvietoties pa pilsētu darba vajadzībām, un bez auto tas kļuva arvien grūtāk. Lai tiktu no vietas uz vietu, viņam nācās vai nu izsaukt taksometrus vai lūgt palīdzību citiem cilvēkiem, kas izmaksāja daudz naudas.

Lasi vēl: No narkomāna par multimiljonāru – kā viņam tas izdevās?

Tāpēc šī gada janvārī Kristians apņēmās, ka beidzot pietiek – viņš mēģinās vēlreiz un iegūs vadītāja tiesības.

“Visi par mani smējās un teica, ka es nekad to neizdarīšu,” teic Kristians. “Taču es biju stingri apņēmies pierādīt visiem to, ka es to varu.”

Un notika brīnums – Kristianam šoreiz ne tikai izdevās nokārtot eksāmenu ar pirmo mēģinājumu, intruktors atzīmēja tikai trīs nelielas kļūdas.

“Var teikt, ka šoreiz man izdevās ar pirmo reizi. Tas bija tik grūti. Tagad ir jāprot daudz vairāk nekā tad, kad es pirmo reizi sāku. Es ļoti lepojos ar sevi. Tas ir mainījis visu manu dzīvi. Es jutos tā, it kā būtu sasniedzis kaut ko, ko tiešām vēlējos sasniegt, šī bija viena lieta, ko man tiešām vajadzēja izdarīt. Mans moto vienmēr ir bijis – nepārtrauc ticēt.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment