4. augusta dienas horoskops – patīkamo pārmaiņu diena!

1

AUNS Tu atradīsi kaut ko vienkāršu un parastu, ar ko šodien nodarboties. Nāksies apslāpēt agresiju pret svešiniekiem un pārvarēt dažādus šķēršļus.

2

VĒRSIS Radīsies negaidīts konflikts, tomēr tas nebūs nekas pārāk nopietns. Šodien dzīvē gaidāmas lielas pārmaiņas, kas pašam būs jāmēģina noturēt pie dzīvības.

3

DVĪŅI Tavs materiālais stāvoklis un sociālais statuss neradīs nekādas šaubas. Būs iespēja piekrist jauniem, interesantiem piedāvājumiem.

4

VĒZIS Problēmas konstanti atgādinās par sevi. Iespējama negaidīta rīcība. Ja tevi nesaprot, tad šodien labāk ir paklusēt, nevis bāzties virsū ar viedokli.

5

LAUVA Biznesa un ceļojumu lietas šodien nekārtot. Gaidāmas arī negaidītas, ne visai labas ziņas. Šķitīs, ka nav tavos spēkos atrisināt problēmu, bet tu maldies.

6

JAUNAVA Nāksies pašam būt savam kritizētājam. Pagātnes problēma, kura likās salabota, par sevi liks manīt un mainīs kaut ko tagadnē – esi uzmanīgs.

7

SVARI Nelielas, bet patīkamas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Šī ir attīrīšanās diena – vispiemērotākā būs joga, klasiskā mūzika un sveces – tas vienkārši jāizdara.

8

SKORPIONS Dramatiskas pārmaiņas dzīvē. Būs nepieciešama romantiska iejaukšanās ikdienā. Domā par neatļauto un centies to nenožēlot!

9

STRĒLNIEKS Ideāli sanāks pabeigt visu šodien iecerēto. Vakarā būs kārtīga, patīkama nopūta. Šodienu raksturos komforts, miers, veiksme un izdošanās.

10

MEŽĀZIS Gaidāmas ziņas, kas viesīs lielas pārmaiņas. Tavas ģimeniskās attiecības ir kaut kur iesprūdušas, pakustini tās no vietas. Nemeklē pašlabumu!

11

ŪDENSVĪRS Šodien nevajag uzsākt neko jaunu- labāk atklikt to uz rītdienu. Nav ieteicams riskēt un paļauties uz intuīciju, šodien labāk ir dzīvot mierīgi un saprātīgi.

12

ZIVIS Diena būs pavisam citā kvalitātē, kā visas iepriekšējās citas. Tu pārvietojies jaunā līmenī, tevī parādīsies sen nebijušas sajūtas. Atbrīvojies no visa liekā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment