4 iemesli, kāpēc tu vēl nedzīvo dzīvi, kādu esi pelnījis + kā to mainīt!

1. Tu pavadi pārāk daudz laika raizējoties un pārāk maz laika strādājot.

Saka, ka raizēšanās ir viens no sliktākajiem veidiem, kā izmantot iztēli. Kad mēs pavadām laiku satraucoties, mēs neko nepadarām labāku.

Kā rīkoties: Izveido sarakstu ar darāmajām lietām. Kad jūti, ka sāc raizēties par kaut ko, izvēlies vienu lietu no saraksta un sāc to darīt. Ar laiku tu pieradīsi neļaut raizēm pārņemt savu prātu, bet vienkārši cītīgāk strādāt, kad tās uzmācas.

 

2. Tevi nekas un neviens neiedrošina.

Ja tev apkārt ir tikai cilvēki, kuriem nerūp tavi sapņi un mērķi vai vēl sliktāk, kuri cenšas tevi no tiem atturēt, ir laiks atrast jaunus draugus. Cilvēku atbalsts ir ļoti svarīgs, lai tu varētu iegūt to dzīvi, ko vēlies!

3.Tu baidies izgāzties, tāpēc izvairies no riskiem.

Protams, izgāzties un zaudēt nav jauki. Bet tas ir veids, kā mēs mācāmies un augam garīgi. Riskē! Ja tev neizdosies, tu gūsi mācību, ja izdosies – tu gūsi panākumus. Tev nav, ko zaudēt.

4. Tu neesi pārliecināts par to, kas tu esi.

Šis ir svarīgākais punkts. Sevis apzināšanās nozīmē pārliecību par to, kas tu esi un kur iederies šajā pasaulē. Ja tev trūkst iedrošinājumu, tu izvairies no riskiem un pārāk daudz raizējies, tas traucē tev apzināties, kas un kāds īsti tu esi. Padomā kārtīgi par sevi un savu vietu pasaulē – un tad pierādi sevi ar darbībām!

Avots: dailyvibes.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment