4 ieteikumi kā darbīgi cilvēki var “atslēgties”

Atrodi laiku un vietu tikai sev

Atrodi veidu, kā tu pats sevi apstādini ik pēc 6 nedēļām, kad tu vismaz 24 stundas atslēdzies no darāmajiem darbiem un ne par ko nedomā. Negaidi to brīdi, kad tava veselība tev liek apstāties un iespiedu kārtā palikt mājās un veseļoties. Dodies uz kādu SPA dienu, masāžu vai kādu aktivitāti, kad tu koncentrējies tikai uz sevi un to ko tu dari šobrīd.

Radi rituālu, kad Tu atskaties uz dienu

Atbrīvojies no savām domām katras dienas beigās. Nav svarīgi vai tu to pieraksti savā kladē vai iededz svecītes un meditē, pārdomājot, kas šodien ir noticis. Tam nav jābūt ilgam procesam, bet tas atstās ļoti pozitīvu ietekmi uz tavu garīgo stāvokli. Trauksme un nemiers būs pazudis.

Paņem pārtraukumu katras 90 minūtes

 Mēs guļam 90 minūšu ciklos un tagad ir atklāts, ka mūsu enerģijas ritms arī darbojas 90 minūšu ciklā. Tāpēc, ja tu jūti, ka tavi enerģijas resursi sāk izsīkt, tad nemeties pēc tases kafijas vai kādas cukura piepildītas uzkodas, bet dodies īsā pastaigā, izloki kājas un pakustini savu ķermeni.

Paskaties uz situāciju no cita skatu punkta

Ir noderīgi atrast cilvēku vai vietu, kur tu vari izteikt savas bažas un problēmas. Tev pat nav nepieciešams neviens klausītājs, bet tev paliks vieglāk, ja savu nemieru būsi izteicis kosmosam vai galdam, jo tad prātam ir vieglāk pārslēgties uz citādāku domāšanas veidu, kas tev var sniegt mierinājumu vai risinājumus.

Avots: telegraph.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment