4. maija dienas horoskops – nāksies pasvīst!

1

AUNS Būs jāparāda sava pieeja lietām, jo nedrīkstēsi atļaut sev kāpt uz galvas. Tas, kā pret tevi attieksies diemžēl ir tikai tava vaina.

2

VĒRSIS Viss šķitīs grūtāks, nekā tas patiesībā ir. Šodien būsi situācijā, kurā vēlēsies, kaut labāk nemaz nebūtu zinājis.

3

DVĪŅI Šodien būsi diezgan aizņemts un visu nepaspēsi izdarīt. Būs vajadzība pēc aktīvas komunikācijas, tādēļ centies to nodrošināt

4

VĒZIS Savas emocijas nāksies noslēpt no citu radariem. Pieturies pie tā, ka viss ir labāk, ja uzreiz runāsi patiesību- bez aplinkiem.

5

LAUVA Tavs entuziasms šodien aizraus līdzi arī citus. Padomā, kādā kompānijā vēlies atrasties. Pārāk daudz laba darīs pretējo efektu.

6

JAUNAVA Šodien tev palīdzēs kaut kas neredzams. Neuzņemies labāk nekādus riskus, jo neizdosies panākt savu.

7

SVARI Nākotnes vīzija šodien taps diezgan skaidra. Kļūsti nopietnāks, jāsāk uz visu raudzīties ar skaidrākām acīm un domāt loģiski.

8

SKORPIONS Pats šodien būsi sev lielākais pierunātājs. Atbrīvojies līdz galam, neļauj nevienam ietekmēt tavas darbības. Būs laba diena.

9

STRĒLNIEKS Tava fantāzija nav nemaz tik nereāla- izdomā plānu un rīkojies. Panāksi neiespējamo un mainīsies arī dzīves uzskati.

10

MEŽĀZIS Lielo domāšanu atliec uz citu dienu, kad būs skaidrāks prāts. Citi neredz tavu pienākumu nastu, tādēļ nerunā labāk par to.

11

ŪDENSVĪRS Izkāpšana no rutīnas šodien tieši laikā. Neilgojies pēc tā, ko nevar atgriezt atpakaļ. Tiks nokavēta kāda iespēja.

12

ZIVIS Tava aizrautība nepalīdzēs izrauties no problēmām. Aktivitātes ar draugiem ir labākais, ko tu šodien varētu ielikt dienas plānā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment