4. novembra dienas horoskops – nemētājies apkārt!

1

AUNS Šo dienu nevarētu nosaukt par romantisku, tādēļ randiņus neplāno un atcel. Iziesi ārpus saviem standartiem, viss iegrozīsies citādāk.

2

VĒRSIS Nevajag šodien sekot citu piemēram, tev padosies labāk. Tevi raksturos individuālisms un pašplūsma, tikai nepaliec iedomīgs.

3

DVĪŅI Tev visa diena paies lielā steigā. Lietas saliksies pa pareizajām vietām, ja spēsi izvērtēt situāciju. Esi piesardzīgs.

4

VĒZIS Ja daudz gaidīsi no citiem, nekas nenotiks. Esi egoists, nepaļaujies uz citiem, rīkojies pēc sava prāta. Būs daudz, ko darīt.

5

LAUVA Būs pašam uz sevi jāskatās no malas – nevarēsi kļūdīties. Būs grūtības, bet ar lielu apņēmību visam var tikt pāri.

6

JAUNAVA Negaidi, kad kāds cits ko izdarīs tavā vietā, tā šodien nenotiks. Ja atliksi visu uz pēdējo, neko līdz galam neizdosies izdarīt.

7

SVARI Izlien ārā no sava iedomu burbuļa, tas tik un tā drīz pārsprāgs. Šodien centies nekritizēt, bet tā vietā citiem pateikt ko labu.

8

SKORPIONS Ļoti svarīgi būs tas, kā izskatīsies citu acīs. Piedomā pie savas ārienes. Lai arī to negribēsies, būs jārisina privātās problēmas.

9

STRĒLNIEKS Nevarēsi izturēt, ka citi norādīs uz tavām kļūdām – lepnums taču nevar šito pieļaut. Citi tādu attieksmi nenovērtēs.

10

MEŽĀZIS Ja viss ies pēc plāna, būsi pārliecināts par dienas iznākumu. Pie pirmajām grūtībām vari sabrukt – norobežojies no ārpasaules.

11

ŪDENSVĪRS Tu visu spēsi pabeigt līdz galam – ar to jālepojas. Izrādi iniciatīvu, kad redzi, ka kāds cits nevar saņemties. Esi izpalīdzīgāks!

12

ZIVIS Nevarēsi izšķirties starp baltu un melnu. Tev šodien jāsaprot, ka mūžīgi šitā visu bremzēt nevarēs, tev jāsāk rīkoties!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment