4. oktobra dienas horoskops – saņemies!

AUNS Šodien visu dari slepenībā. Nerunā daudz par saviem plāniem, jo kāds to var noklausīties un izmantot savā labā. Gatavojies pārmaiņām!

VĒRSIS Šodien balansēsi uz kalna smailes. Tomēr varēsi par negatīvo uz brīdi aizmirst. Atpūties kārtīgi, lai nobriestu nākamajai nedēļai.

DVĪŅI Nebūsi īsti gatavs iepazīties ar jauniem cilvēkiem, tomēr nāksies. Pozitīvo noskaņu šodien neizbojās neviens. Nāksies kaut ko ļoti plānot.

VĒZIS Būs jārisina draugu problēmas-neatstāj viņus novārtā, esi blakus! Gaidāmi romantiski piedzīvojumi, kas liks aizmirst rūpes.

LAUVA Šodien izdosies sasniegt kādu no saviem mērķiem. Nekavējies pagātnē, tā vairs nav tava dzīve. Esi stiprs, rokās būs vajadzīgs tērauda vairogs.

JAUNAVA Mīļotie parādīs savas vājības-būs jāpalīdz. Pienākumus nenostādi augstāk par cilvēciskajām jūtām, vienkārši esi tu pats.

SVARI Visu šodien uztversi daudz sāpīgāk, nekā vajadzētu. Tādēļ labāk ir mēģināt padomāt, pirms šauj ārā visu to, ko par to domā. Tikai mieru!

SKORPIONS Šodien nāksies daudz pievērsties privātajai dzīvei. Daudz spēsi panākt ar emocijām, spēlējot uz citu cilvēku sirdsapziņas.

STRĒLNIEKS Nāks gaismā noslēpumi-ne tavi, bet saistīti ar tevi. Ir radusies vēlme krasi mainīt savu dzīvi-ja izdomāsi plānu, atliks tikai rīkoties.

MEŽĀZIS Draudzīgas kopā sanākšanas šodien būs tieši laikā. Tikai nepretendē sarunās uz vienīgo patiesību, jo tas var izjaukt visu atmosfēru.

ŪDENSVĪRS Apdomā kārtīgi šodienas pirkumus. Jābūt pārliecībai, ka tas tev tiešām ir vajadzīgs. Tavi šīsdienas lēmumi izrādīsies veiksmīgi.

ZIVIS Nāksies pievērsties personīgajām vajadzībām. No paša rīta jau to visu apdomā, lai vakarā nav jāsteidzas. Pēc tam varēsi atpūsties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment