5 lietas, kas notiek ar tavu locekli vecumdienās

Visticamāk: ļenganums

Locekļa ļenganums – nemainīgs aspekts saistīts ar vīriešu novecošanu un muskuļu masas zudumu. Tomēr cerība uzlabot situāciju ir – plastiskā operācija. Turpretī arī pareizs uzturs un fizkultūra varēs uzlabot šo nepatīkamo situāciju.

Visticamāk: samazinājies izmērs. Neatgriezenisks

Nē, runa nav par ledus aukstu baseinu, kad tā notiek. Tas ir neatgriezenisks process vecumdienās, kad tavs loceklis paliek mazs. Kas īsti notiek? Normālas šūnas, kādreiz stipras un veselīgas,  kas tiek aizvietoti ar neelastīgām šūnām, kas redzami samazina tavu aparātu.

Visticamāk: liekums

Pienāca rudens tavā dzīvē, bet kopā ar viņu — locekļa izliekumu. Pa kreisi vai pa labi. Atkārtotu savainojumu dēļ (laikā, it kā nodarbojoties ar nevainīgu sportu  vai seksu) locekļa audos uzkrājas mikrorētas. Un notiek viss asimetriski. Kādreiz bija kā bulta, bet kļūs kā sīpols. Labi ka vēl nekļūs kā jautājuma zīme – tā arī mēdz gadīties. Par laimi mūsdienās pastāv injekcijas, kas palīdz tikt vaļā no mikrobrūcēm audos. Botoksa injekcija zem jostas vietas. Sakod zobus un domā par labāko. 

Visticamāk: erakcijas disfunkcija

Amerikā vairāk nekā 30 mlj. vīriešu dzīvo ar šādu diagnozi. Šī disfunkcija ir kā sirds lēkme tavam loceklim. Un tā profilaktika  ir līdzīga kā infarkta profilakse: ēd pareizi un nodarbojies ar sportu, un viss būs kārtībā. Ja tu neievērosi iepriekš minēto par veselīgu ēšanu un sportu, tad neviena tablete, injekcija un implanti tev nepalīdzēs. 

Visticamāk: vēzis

Pārliecinies, ka tev ir zināmi prostatas un oliņu vēža simptomi – jebkādi sarkanumi, orgānu palielināšanās, kunkulīši, sabiezinājumi. Kā arī neaizmirsti par ādas vēzi – tas vienkārši var uzrasties zem jostas vietas, tāpēc pievērs uzmanību jaunām dzimumzīmītēm (pēc 30 gadiem tām vispār nevajadzētu veidoties), Un visbeidzot neaizmirsti par higiēnu, tava priekšādiņa ir zona, ko ir īpaši jākopj.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment