5 lietas, kuras Tu visu mūžu esi tīrījis NEPAREIZI

  1. Dušas uzgalis

Dušas uzgalis var kļūt ne visai skaists, kaļķains un var zaudēt savas funkcijas, ja tu to netīri pareizi. Tāpēc ielej maisiņā etiķi, aptin to ap dušas uzgali, aizsien un ļauj tam iedarboties aptuveni stundu. Pēc tam notīri to un tavā priekšā atklāsies spīdīgs un tīrs uzgalis. Bez nekādas beršanas!

clean2

  1. Mikroviļņu krāsns

Piepildi bļodu ar ūdeni un etiķi, ieliec to mikroviļņu krāsnī sildīties uz 2 minūtēm. Un nākamais solis? Nav nākamā soļa. Apsveicu, tu esi iztīrījis savu mikroviļņu krāsni!

clean10

  1. Matracis

Izsūknē savu matraci ar putekļu sūcēju, tad pārber tam pāri cepamo sodu. Atstāj tur to uz pāris stundām, tad izsūc to atkal ar putekļu sūcēju.

clean8

  1. Virtuves dēlītis

Ziepes vai trauku mazgājamie līdzekļi nedarbojas tik labi, kad ir laiks tīrīt virtuves dēlīti.  Cītīgi ieberzē dēlīti ar rupjo sāli un pusi citrona. Pēc tam tu to vari noskalot ar ūdeni un nelielu daudzumu mazgāšanas līdzekļa.

clean7

  1. Gleznas

Gleznas ir grūti tīrīt, jo pastāv iespējamība tās sabojāt un neviens to taču nevēlas. Lai noņemtu sakrājušos putekļus no mākslas darba, paņem mīkstu baltmaizes riku un maigi berzē to pa mākslas darbu. Tādā veidā tu būsi noņēmis visus putekļus.

clean6

Avots: metaspoon.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment